Dostaňte sa do formy vďaka boxovaciemu vrecu!

Dostaňte sa do formy vďaka boxovaciemu vrecu!

Aj vy ste sa rozhodli, že sa začnete viacej hýbať?

Že by vám neuškodilo, ak by ste zmenili vašu životosprávu a konečne spravili niečo pozitívne pre zdravie? Výborne! Základom je nielen zdravá strava, ktorá je pochopiteľne základ, ale tiež dostatok pohybu, na ktorý by ste si mali nájsť čas aspoň hodinu denne.

Ak sa vám nechce tráviť večer po práci v preplnenej posilňovni, nevadí. Totiž, zacvičiť si môžete pokojne aj v pohodlí domova, postačí vám len boxovacie vrece!

Dokonalé absorbovanie úderov do vreca

Nezáleží na tom, či sa boxovaniu venujete profesionálne, rekreačne alebo vôbec.
Boxovacie vrece je pomerne nízka investícia do vášho zdravia, a to hneď z viacerých dôvodov.

Vrece určené na box je konštruované tak, aby boli údery dokonale absorbované, vďaka čomu nedochádza k preťaženiu či poškodeniu kĺbov, ako si žiaľ, mnohí myslia.

Hmotnosť vreca je zhruba tridsať kíl, čiže pohyblivosť pri úderoch je značne obmedzená, čo však pri tréningu jednoznačne oceníte.

Vo všeobecnosti sa odporúča konzultovať tréning s trénerom, čiže ak ste sa rozhodli na sebe zamakať v pohodlí domova, na začiatok je vhodné zaplatiť si minimálne hodinu s trénerom, ktorý vám poradí, aké typy úderov sú pre vás ideálne, rovnako ako aj počet úderov za minútu.

Boxovanie – ideálna fyzická aktivita pre mužov i ženy

Boxovanie už dávno nie je výhradne pánskou záležitosťou.

Množstvo žien si plne uvedomuje fakt, že vďaka úderom, resp. kopancom do vreca sa dá veľmi rýchlo a efektívne zhodiť nejaké to kilečko navyše, a to už rozhodne stojí za to!

Dokonca vedeli ste, že takýmto spôsobom sa môžete perfektne vyventilovať, nabrať potrebnú psychickú i fyzickú energiu a zároveň zažiť kopec srandy?

Páni, nebojte sa pritvrdiť a postupne sa prekonávajte; dámy, dajte boxovaniu šancu a vedzte, že výsledok na seba nenechá dlho čakať.