Čierny víkend našich treťoligistov

Čierny víkend našich treťoligistov

Vo víkendom 20. kole tretej futbalovej ligy sa triu mužstiev z okresu Piešťany vôbec nedarilo. Po futbalistoch PFK Piešťany, ktorí prehrali už včera doma s dovtedy posledným Novým Mestom nad Váhom 0:2, si v nedeľu pripísali na svoje konto rovnakú prehru aj futbalisti z Vrbového a Moravian.

Moravanci prehrali v Nitre s rezervou FC 0:2, keď oba góly dostali v závere polčasov. Moraviansky brankár Milošovič lovil prvýkrát loptu zo siete v 44. min a druhýkrát v poslednej 90. min.  Mužstvo OTJ nastúpilo na zápas v zostave: Milošovič – Glos, Moravčík, Ravas (57. Černák), Benko, Onder, Zubka, Vavrík, Vajda, Švestka, Boháček.

Vrbovčania prehrali v Seredi s domácim ŠKF tiež 0:2. Domáci sa ujali vedenia po polhodine hry a druhý gól strelili tri minúty po prestávke. Najväčšiu šancu hostí na zníženie mal v 81. min Sumer, no ten nepremenil jedenástku. Od 87. min dohrávali hostia bez vylúčeného Lackoviča, ktorý sa porúčal z ihriska po druhej žltej karte.  Zostava MFK: Rýzek – Mihok, Lackovič, Herceg, Andrísek (70. Kutka), Piršel, Hornák (65. Kurinec), Grivalský (46. Zsolnay), T. Gažik, Sumer, Štafa.

Po nedeli patrí Vrbovčanom posledná a Moravancom predposledná priečka v tabuľke.

(na)