Ako si vybrať nové náplne do tlačiarní?

Ako si vybrať nové náplne do tlačiarní?

Nájsť kvalitné dobré tonery, ktoré neznehodnotia tlačiareň, nie je ťažké. Ponuka je však veľká a niekedy sa necháme zlákať výraznými zľavami a kúpime si nekvalitný toner, ktorý v konečnom dôsledku nevydrží nič. Pri dlhšom používaní totiž vyschne a stane sa nepoužiteľným.
Ako si ale vybrať dobré náplne do tlačiarní?

Značka tlačiarne a typ

Skôr, ako sa rozhodnete objednávať tonery, musíte sa uistiť, či máte laserovú, alebo atramentovú tlačiareň. Bez tejto informácie totiž nemôžete kúpiť dobré tonery.
Zistiť by ste si mali aj značku tlačiarne. Ak máte tlačiareň OKI, musíte používať tonery OKI. Ešte však vybrať, či kúpiť laserové tonery tejto značky, alebo atramentové tonery tejto značky.

Originálne tonery

Jednými z najkvalitnejších tonerov sú originálne tonery. Jedná sa o tonery, ktoré sú zo všetkých najlepšie. Predstavujú vysokú kvalitu tlače, čím vám zaručia, že vytlačené dokumenty budú kvalitné, nerozmazané. Jedinou nevýhodou týchto tonerov sú vyššie ceny. Platíme si v podstate aj za značku týchto tonerov. Originálne tonery vyrábajú totiž firmy, ktoré sa zameriavajú aj na výrobu tlačiarní.

Kompatibilné tonery

Ak si chcete vybrať dobré náplne do tlačiarní, odporúčame vám zamerať sa hlavne na kompatibilné tonery. Sú cenovo prijateľné, kvalitné a hlavne výkonné, aby dokonale zvládli tlač a nebolo nutné tlač opakovať. Opäť pripomíname, že treba sa zameriavať hlavne na značku tonerov. Do tlačiarní Konica Minolta nakupujte kvalitné tonery Konica Minolta. Tonery Konica Minolta prémiovej kvality sú práve to, čo vaša tlačiareň tejto značky potrebuje.

Medzi najlacnejšie tonery radíme renovované, alebo aj repasované tonery. Sú to veľmi lacné tonery,  ktoré odporúčame predovšetkým do domácich tlačiarní, kde nie je nutné pravidelne tlačiť oficiálne dokumenty.