6 originálnych darčekov pre vašich blízkych a známych

6 originálnych darčekov pre vašich blízkych a známych

Niekedy v živote príde obdobie, keď chceme potešiť svojich blízkych, známych alebo rodinných príslušníkov. Originálny darček môže prispieť k tomu, že sa môžu zlepšiť rodinné alebo priateľské vzťahy v dlhodobom horizonte.

V článku vám bližšie popíšeme niekoľko vhodných darčekov, ktoré môžete vyrobiť vo vlastnej réžii a obdarovať nimi svojich blízkych. Vybrali sme 6 originálnych darčekov, ktoré ak vyrobíte  zo srdca, tak získate veľa nových úsmevov. Pre výrobu týchto darčekov budete potrebovať kvalitné termolisy, ktorý v tomto prípade predstavuje dlhodobú investíciu aj na niekoľko rokov alebo stroj na výrobu odznakov.

Tričko, ktoré vyvolá radosť

Výroba trička s motívom, ktorý poteší, pobaví príjemcu a bude ho rád nosiť, je proces, ktorý si vyžaduje mať správne nastavené kreatívne myslenie a poznať konkrétne tu druhú osobu, resp. vedieť jej záujmy, obľúbené činnosti alebo osobnosť. Na výrobu budete potrebovať termolis a vybraný vhodný dizajn, slogan, logo, ktorý môžete jednoducho vytvoriť v grafickom programe.

Šiltovka s potlačou

Šiltovka chráni pred počasím a používa sa hlavne cez jar, leto alebo jeseň. Ak poznáte osobu, ktorá ich radi nosí v rámci svojho štýlu. Tak šiltovkou s vtipným mottom alebo sloganom môžete túto osobu potešiť a prispieť k jej štýlu. Najvhodnejší darček je to skôr pre mladšiu generáciu alebo mladých dospelých. Je odporúčane na výrobu šiltovky použiť kvalitný termolis.

Vlastné odznaky ako symbol

Niektorí ľudia majú radi odznaky, nájdu sa medzi nimi aj zberatelia. Odznaky zvyčajne predstavujú určitý symbol a môžu byť spracované prostredníctvom vtipného grafického motívu. Potešíte nimi hlavne deti, prípadne svojich blízkych, ktorých takouto formou môžete aj oceniť.  V tomto prípade je odporúčane na výrobu použiť stroj na výrobu odznakov.

Originálne puzzle s fotkou rodiny/ partie

Poznáte niekoho kto ma originálne puzzle? Je to taký nezvyčajný darček, ale môže priniesť veľký pozitívny efekt, predstavte si to, že na puzzle bude fotka rodiny, vašej partie alebo vás s priateľkou/ priateľom. 

Tento darček môže vyniknúť oproti ostatným, ktoré osoba dostane a skvelo sa hodí aj ako vianočný darček. Na tvorbu tohto darčeka budete potrebovať tepelný lis a sublimačné puzzle.

Originálny hrnček pre pitie kávy

Poznáte vo svojom okolí milovníka/ milovníčku kávu, ak je vaša odpoveď pozitívna, tak v takomto prípade môžete túto osobu obdarovať originálnym hrnčekom, ktorý môžete ľahko a jednoducho vyrobiť v termolisoch na hrnčeky. Pridajte inšpirujúce motto,  slogan alebo fotku, nech obdarovaný/a každý deň dostane motivačný stimul.

Podložka na myš pre fanúšikov PC

Chcete obdarovať človeka, ktorý viac času trávi na PC? Vytvorte originálny dizajn na podložke na myši. Môžete zvoliť rôzne formy dizajny ako sú napr. inšpirujúce alebo motivujúce motta, slogany alebo fotky , v tomto prípade sa kreativite medze nekladú.  Taktiež ako pri ostatných, aj pri tvorbe potlače na podložku na myš, budete potrebovať termolis.

Ako môžete vidieť termolisy alebo stroje na výrobu odznakov vám môžu dať veľa možnosti do vašej kreatívnej tvorby, môžete vytvoriť jedinečné a originálne darčeky, ktoré môžu zostať v srdci dlho a potešiť príjemcov.

Výhodou je že väčšina tepelných lisov zvládne vyrobiť viac produktov, čo vám do budúcna, môže priniesť ušetrenie nákladov, vzhľadom na to, že darčeky týmto štýlom môžete vyrábať pravidelné a dlhodobo a výdavky na nákup darčekov sa môžu znížiť, až ku minimálnej investícii. 

Inšpirujte sa, darčeky môžete jednoducho a rýchlo vyrobiť, pozerajte sa na to aj z pohľadu, že takýmto spôsobom môžete zanechať na tomto svete svoje odkazy, ktoré môžu pretrvať niekoľko rokov. Pre Váš úspešný život a lepšie vzťahy.

 

Zdroj foto: Prostock-studio / stock.adobe.com