Vyberte si pôžičku cez Hyperfinancie.sk - je to jednoduché a rýchle zároveň!

Vyberte si pôžičku cez Hyperfinancie.sk - je to jednoduché a rýchle zároveň!

Úverov je v dnešnej dobe toľko, že asi nikto okrem zasvätených finančných odborníkov nevie, čo všetko ponuka obsahuje. Ako teda postupovať, aby ste sa zorientovali?

Odpoveď je až banálne jednoduchá - najať si takéhoto finančného odborníka. Kto by však platil drahé poradenské služby, ak sa jedná o bežnú pôžičku? Beztak už tá je sama o sebe spojená s nejakými nákladmi, tak prečo vyhadzovať ďalšie peniaze von oknom? Aj na tieto námietky však existuje spoľahlivé riešenie a ním je internet. Konkrétne, internetový expert na financie, portál Hyperfinancie.sk.

O čom je web Hyperfinancie.sk?
Tento online finančný supermarket s pôžičkami je niečo viac, ako len bežný portál sprostredkujúci úvery. Ide o odborný web plný nielen fundovane spracovaných technických informácií, ale aj skúseností užívateľov a reálnych klientov. Na jednom mieste tak získate v podstate všetky potrebné informácie, vďaka ktorým sa môžete dopracovať k pôžičke presne na mieru pre vás.

Na portáli nájdete širokú ponuku bankových úverov, nebankových pôžičiek a tiež aj krátkodobých pôžičiek, ktoré slúžia na vykrytie nečakaných a akútnych finančných výdajov. Ku každému úveru sú kompletné informácie a aj možnosť požiadať oň priamo cez internet z pohodlia domova. Áno, počujete správne - nemusíte nikam chodiť, s nikým sa stretávať a strácať drahocenný čas cestovaním. Všetko vybavíte pokojne aj z obývačky či z práce.

Porovnanie je základ úspechu
Najdôležitejším nástrojom, ktorý Hyperfinancie.sk ponúkajú, je porovnanie pôžičiek. Vďaka nemu je možné „vyklikať“ si všetky podmienky a výhody, ktoré od úveru očakávate, pričom samotný porovnávač vám po pár sekundách zobrazí presne také pôžičky, ktoré splnia všetky vaše očakávania.

Na úvod stačí zadať sumu, ktorú si chcete požičať. Už podľa toho vám porovnávač ponúkne zoznam len tých bánk a nebankoviek, ktoré vám vedia požičať presne toľko, koľko potrebujete. To však nie je všetko - ak chcete, môžete postupovať ďalej a ponuku si filtrovať. Nehovoríme len o možnosti nájsť aktuálne akcie, napríklad prvú pôžičku od daného poskytovateľa zdarma, ale najmä o konkrétnych požiadavkách na parametre či výhody spojené s úverom.

Porovnávač vám umožní vybrať si spomedzi širokej ponuky úverov tie, ktoré sú napríklad bez poplatkov, bez uvedenia účelu použitia peňazí, bez dokladovania príjmu, bez ručenia, bez registra alebo rýchle pôžičky, ktoré vybavíte len na občiansky preukaz. Hľadáte úver s možnosťou poistenia schopnosti splácania? Alebo chcete mať možnosť predčasného splatenia? Či naopak, možnosť splátku odložiť? Toto všetko vám porovnávač vie nájsť!

Tu možnosti samozrejme nekončia. Vybrať sa dajú aj pôžičky pre určité skupiny klientov, napríklad pre dôchodcov, pre ženy na materskej dovolenke alebo pre živnostníkov. Toľko možností filtrovania, až sa vám zakrúti hlava. Znie to príliš zložito? Tak si dajte zobraziť len tie najobľúbenejšie pôžičky a všetko sa razom zjednoduší.

Krok po kroku k najlepšej pôžičke
Aby sme nehovorili len príliš všeobecne, skúsime vám uviesť príklad. Potrebujete si požičať napríklad 3.000 €, pretože chcete predať svoje staré auto za 2.000 € a kúpiť si nejaké novšie za peniaze, ktoré získate aj cez úver. Keďže ide už o väčšiu sumu, uprednostníte splácanie aspoň 3 roky. Nechcete ručiteľa, ideálne bude, ak nemusíte dokladovať, ako peniaze použijete a uprednostníte ponuky, ktoré sú bez poplatkov.

Cez porovnávač pôžičiek na Hyperfinancie.sk si najprv zvoľte sumu 3.000 €. Filter vám ukáže 12 ponúk z pôvodného počtu 20. Všetci ponúkajú možnosť splácania 3 roky, čo je super. Teraz zaškrtnete cez horný filter, že nechcete úver s ručiteľom. Zostalo už len 8 ponúk. Bezúčelové sú všetky, to vám vyhovuje. Teraz už zostáva len zaškrtnúť poslednú podmienku, aby bol úver bez poplatkov.

Výsledok? 7 ponúk, ktoré presne vyhovujú vašim požiadavkám. Dobrou správou je, že máte na výber tak spotrebný úver z bánk, napríklad v tomto prípade mBank, Sberbank aj Cetelem, ako aj nebankové pôžičky, napríklad Home Credit či Tesco. Ako vidíte, ide o overených a serióznych poskytovateľov. Len s takými totiž portál spolupracuje.

Tak a teraz vám už zostáva len posledná vec - pozrieť si detailné informácie o pôžičkách a skúsiť o ne požiadať. Dobrou správou je, že vždy ide o nezáväznú online žiadosť, takže to môžete skúsiť u každého poskytovateľa. Potom už len počkáte na vypracovanie konkrétnej úverovej ponuky a vyberiete si tú najlepšiu pôžičku. Je to jednoduché a rýchle. Tak na čo ešte čakáte? Skúste si aj vy nájsť pôžičku presne podľa vášho gusta!