Vo štvorici po... Slovensku - najväčšia cestovateľská show

Vo štvorici po... Slovensku - najväčšia cestovateľská show

Nenasadneme do auta, autobusu, vlaku... skrátka do ničoho, čo poháňa motor. Okrem vlastných nôh vyskúšame konský povoz, korčule, skateboardy, plťky, lietajúce balóny a možno aj vetroň. Štvorica cestovateľov, ktorými sú vtipní, originálni a svojskí herci - Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marián Miezga a Robo Jakab - nás zoberie na výlet po Slovensku plný prekvapení a kurióznych situácií. Chceme predstaviť našu krajinu ako pestrú a podmanivú, ktorá vie ponúknuť stále niečo nové ostrieľaným cestovateľom, ako aj motivovať lenivcov.

Obľúbené postavy z našej umeleckej scény sa pustia naprieč Slovenskom z jeho najzápadnejšej časti až po tú najvýchodnejšiu, a to za 24 dní. Zastavia sa na zaujímavých miestach, okúsia tradičné slovenské chvíle typické pre dané regióny, ale dostanú sa aj do výnimočných a nečakaných situácií. Humorným spôsobom im vlastným nás vtiahnu do dolín, lúk, lesov, hradov, jaskýň, skanzenov či hotelov roztrúsených po krásnom slovenskom kraji. A nielen to. Nebudú chýbať rozhovory so zaujímavými, podivínskymi či významnými ľuďmi, naši cestovatelia nahliadnu ponad plece remeselníkom a možno si sami čo-to vyskúšajú.

Zameriame sa na kultúru, kuchyňu, hotely, prírodné krásy, i miestnych ľudí. Každé jedno miesto, ktoré naša štvorica navštívi, je niečím jedinečné, má svoje tajomstvá, príbehy, vtipy, hrdinov i čierne ovce. Nastanú chvíle, kedy sa chlapci rozdelia a pôjdu vo dvojici, no onedlho sa opäť stretnú a šliapu ďalej spoločne.

Naša štvorica - Latinák, Kemka, Miezga, Jakab - nebola vybraná náhodne. Chceme sprostredkovať autentický výlet štyroch kamarátov a oni nimi skutočne aj sú. Spriaznenosť ich veselých duší len umocní ľahkosť a sviežosť improvizácie, prirodzenosť dialógov aj kanadských žartíkov.

Show sa objaví na obrazovkách televízie Markízy, naši dobrodruhovia budú sledovaní a vždy aktuálne stanovisko či krátke reportáže odznejú v televíznych novinách aj relácii Teleráno. Intenzívnejšie sledovanie a živé vstupy zase ponúkne rádio Expres. Každý divák či poslucháč tak môže ísť kilometer po kilometri s našou výpravou a online prežívať humor, improvizáciu a dozvedieť sa niečo viac o Slovensku.

Zdroj: http://www.slovakia.travel/entitaview.aspx?l=1&llt=3&idp=102679