Veľká noc v (ne)tradičných farbách

Veľká noc v (ne)tradičných farbách

Už sme si zvykli, že na Veľkú noc naše domovy prekypujú pestrými farbami.Nie je však pravidlom, že doplnky musia byť vždy výrazné. Ak by ste chceli zmenu, nebojte sa vložiť svoju kreativitu pri zdobení do jemnejších pastelových alebo aj konzervatívnejších zelených či bordových odtieňov. Chcete byť tento rok iní? Príďte sa inšpirovať do KiK. 

 

Jemná pastelová

Ostaneme pri veľkonočných symboloch akými sú vajíčka, ovečky či zajačiky. Bez nich by to rozhodne nebola tá pravá atmosféra. V KiK nájdete rôzne varianty, ktoré tak iste zladíte k Vášmu interiéru alebo sa budú hodiť aj na balkón či terasu. Jedálenský stôl určite osviežte drobnosťou, vynikne na ňom aj tematická miska so zajačikmi.

 

Kúsok elegancie

Ak potrebujete zmenu od klasických farieb, no stále chcete svoj domov spestriť, skúste kombináciu zelenej a bordovej. Sú to síce tmavšie odtiene, no zároveň trendy a originálne. Pokiaľ máte svetlú miestnosť, vyniknú ešte viac. Ak máte interiér tmavší, pokojne ich umiestnite na svetlejší kus nábytku alebo dekoratívnu misku či tanier. Túto jar sprevádzajú aj metalické tóny, no pozor. S nimi to netreba prehnať,  zakomponujte ich len do detailov, napríklad ako zajačik na tanieri.

 

Pokiaľ chcete niečo naozaj originálne, veľkonočné dekorácie si môžete vyrobiť aj sami. V KiK nájdete kreatívnu súpravu na výrobu veľkonočných vajíčok,  pri ktorej sa fantázii rozhodne medze nekladú. Navyše, je to aj skvelá príležitosť ako stráviť čas s rodinou a spoločne sa pri maľovaní zabaviť. 

Zdroj foto: kik