V zime je vonku zima, zimná kolekcia Columbia vás zahreje zlatom

V zime je vonku zima, zimná kolekcia Columbia vás zahreje zlatom

Ak chcete mať istotu, že vám v zime nebude zima, oplatí sa vybrať si oblečenie - zimné bundy, topánky a doplnky s technológiami, ktoré vás udržia v teple a suchu. Značka Columbia patrí medzi špičkové značky outdoorového a športového oblečenia, priekopníkov inovácií a moderných technológií, za ktoré získala množstvo ocenení.  

Termoreflexná technológia Omni-Heat značky Columbia sa stala legendárnou a je doslova DNA zimných kolekcií tejto renomovanej značky. Najnovšia špičková technológia Columbia Omni-Heat Infinity sa tento rok rozširuje do celej kolekcie. Priedušná termoflexná podšívka so zlatými kovovými bodkami poskytuje až o 40 % viac tepla. Vďaka izolácii kombinujúcej rôzne formy a úrovne výplne z recyklovaného syntetického alebo RSD páperia poskytuje Columbia maximálny výber a pohodlie v objemnej ľahkej a zároveň teplej bunde. Technológie Columbia Omni-Heat a Omni-Heat Infinity sú zastúpené v širokej škále búnd, funkčných mikín alebo spodného priadla, čiapok, rukavíc a obuvi.



Tohtoročnou novinkou je univerzálna zimná bunda Columbia Arch Rock Double Wall Elite, ktorá ponúka dvojitú ochranu. Vďaka syntetickej páperovej výplni a pokročilej termoreflexnej technológii Columbia Omni-Heat Infinity chráni svojho majiteľa pred chladom a vďaka vrstvenej konštrukcii Double Wall aj pred vetrom. Bunda je nepremokavá, má nastaviteľnú kapucňu, chránič brady, náprsné a bočné vrecká na zips a nastaviteľný spodný lem so sťahovacou šnúrkou. Je k dispozícii v pánskej a dámskej verzii a niekoľko atraktívnych pre každého, kto trávi veľa času vonku, či už pracovne alebo vo voľnom čase.

Kolekcia Columbia ponúka naozaj veľký výber teplých nepremokavých zimných búnd, búnd a kabátov pre mužov a ženy, ktoré sú štýlové a dokonale chránia svojich majiteľov. Celá kolekcia je farebne zladená vrátane širokej ponuky doplnkov.

Dlhý prešívaný kabát Columbia Pike Lake II Long s nadčasovým dizajnom zahreje všetky dievčatá a ženy milujúce zimu od hlavy až takmer po členky. Je ideálny na každodenný mestský život. Termoreflexná podšívka Omni-Heat a účinná tepelná izolácia zo 100 % recyklovaného polyesteru spolu s vodoodpudivou úpravou, nastaviteľnou kapucňou, elastickými manžetami a možnosťou stiahnutia v páse udržia teplo vonku. Zároveň neprepustí vlhkosť a chlad k telu. Na pohodlnejšie nosenie slúži dvojcestný zips, bočné zipsy v spodnej časti.

Veľmi obľúbená je aj nová technológia Columbia Omni-Heat Helix, ktorá poskytuje efektívnejšie riadenie tepla. Ide o vzor šesťuholníkových termopenových vankúšikov, ktoré účinne riadia cirkuláciu telesného tepla, priedušnosť a vlhkosť počas aktivít v chladnom počasí. Technológiu Omni-Heat Helix nájdete na zadnej strane základných a stredných vrstiev oblečenia, ako aj na čiapkach a rukaviciach. Novinkou tohtoročnej kolekcie je technická fleecová bunda Columbia Outdoor Tracks. Tá je k dispozícii v pánskej verzii s dlhým vysokým golierom na zips a kapucňou alebo v dámskej verzii s polovičným zipsom. Je to ideálny odev strednej vrstvy na zimný treking, skialpinizmus a ďalšie obľúbené zimné športy.



Kolekcia samozrejme obsahuje aj štýlové teplé zimné topánky. Napríklad dámske módne a funkčné čižmy Columbia Moritza Shield, ktoré svojim majiteľkám zabezpečia pohodlie za každého počasia. Sú vhodné na zimné prechádzky v meste aj na horách. Kombinujú nepremokavý semišový zvršok s gumou. Tepelná izolácia a reflexná podšívka Omni-Heat sa postarajú o teplo, odpružená medzipodrážka Techlite má vynikajúce tlmenie kroku a trakčná podrážka Omni-Grip zabezpečí skvelú priľnavosť na klzkom teréne. K dispozícii sú v niekoľkých farebných variantoch.

Kolekcia Columbia je k dostaniu v  značkovej predajne Columbia v Košiciach, v predajniach Intersport a Sportisimo alebo v predajne Outdoor Experience v Nitre a v e-shopu https://www.super-sport.sk/