V Bohdanovciach nad Trnavou oslávia sviatok práce behom

V Bohdanovciach nad Trnavou oslávia sviatok práce behom

V obci neďaleko Trnavy sa budú konať obľúbené bežecké preteky. Už 23. ročník podujatia s názvom Bohdanovská sedmička odštartuje symbolicky na Sviatok práce – 1. mája. O prvenstvo budú súťažiť všetky vekové kategórie.

„Tento rok oslávime už 21 rokov existencie tohto podujatia pre amatérskych bežcov. Všetko je pripravené, veríme, že nám počasie neprekazí zážitok z tohto jedinečného športového dňa. O prvenstvo zabojujú všetky vekové kategórie. Súťažiť budú deti do sedem a desať rokov, juniori, muži a takisto aj ženy. Všetkých srdečne pozývame,“ hovorí Ivan Bočko, jeden z organizátorov Bohdanovskej sedmičky.

Obľúbené bežecké podujatie Bohdanovská sedmička odštartuje symbolicky na Sviatok práce 1. mája o 10:30 h. v športovom areáli Elastik Bohdanovce. V súboji o prvenstvo si to rozdajú všetky vekové kategórie od detí, cez juniorov až po dospelých.

Pre súťažiacich a širokú verejnosť bude pripravené občerstvenie a atmosféru tohto športového dňa dotvorí DJ Peer_V. Bežci sa môžu prihlásiť online alebo v deň konania pretekov do nasledovných kategórií:

  • Deti do 7 rokov 300 m
  • Deti do 10 rokov 600 m
  • Juniori od 11 – 16 rokov 2 km
  • Hlavné preteky v dĺžke 7 km

Výška štartovného registrovaného online je 10 eur a na mieste 15 eur je iba pre hlavnú kategóriu.

Viac informácií o podujatí nájdete na stránke: https://www.vysledkovyservis.sk/bohdanovska-sedmicka-propozicie

Zdroj foto: Bohdanovce nad Trnavou, Región Trnava