Top účesy na leto 2015

Top účesy na leto 2015

Leto je pomaly v plnom prúde. Šatník ste už iste osviežili módnymi novinkami, zostáva už len vhodne sa k nim učesať. V tomto vám radi poradíme, vieme totiž, aké účesy ovládli letnú sezónu 2015.

Vlny
Trendom číslo 1 sú vlny. Nemáme na mysli nič v štýle trvalá. Ide skôr o prirodzený look, ktorý pôsobí nadýchane a trochu akoby padnuto. Ak patríte k tým šťastným, ktoré ich vlastnia prirodzene, závidíme. Vy ostatné si ich môžete vykúzliť jednoducho kulmou alebo pri troche zručnosti aj žehličkou. Osvedčili sa aj väčšie natáčky.

Ako vojvodkyňa
Iste každý vie, že Kate Middleton má vždy dokonalý účes. Túto sezónu je hitom jej „predĺžený“ chvost, alebo jasnejšie povedané: pol vlasov hore, pol dolu. Postačí, ak hornú polovicu vlasov stiahnete do chvosta. Účes je voľbou do koča aj do voza. Hodí sa nielen do práce, ale aj večer na párty. A to nemusíte tráviť hodiny pred zrkadlom.

Drdol na strapato
Iste ste už videli slečny, alebo dámy, ktoré majú drdol len tak „leda-bolo“ vypnutý. Aj tie patria k tejto sezóne. Od klasického drdola sa odlišujú tým, že smerujú skôr nadol a nie sú nejako extra uhladené. Môžete ich akokoľvek pokrútiť, všetko je módne. Tento trend oceníte najmä, keď sa vyberiete na pláž.

Ozdoby
Kvetom vo vlasoch k letu jednoducho patria. Udomácnili sa na sponkách, gumičkách, čelenkách, jednoducho všade. Osviežite nimi nielen rozpustené vlasy, ale aj nudný drdol. Nezabúdajte ani na vintage štýl, ktorý je stále mimoriadne obľúbený. Staré čelenky po babičke, rôzne hrebienky, kovové zdobenie na sponkách, či všade prítomné perly určite k letu neodmysliteľne patria.

Šatky
Šatkami osviežite nielen šatník, ale aj vaše vlasy. Hodia sa do drdolu, do copu, alebo aj ako čelenka k rozpusteným spomínaným vlnám. Ak si navyše zoženiete s kvetinovou potlačou budete ako vystrihnutá z módneho časopisu.


Ak patríte medzi fanúšičky ofín, môžete sa tešiť. Tento vlasový trend bude hitom až do konca roku 2015. Je úplne jedno, či si zvolíte štýl jej nosenia nabok alebo do čela.

Autor: Andrea Zummerová