Tipy, ako opticky zväčšiť poprsie

Tipy, ako opticky zväčšiť poprsie

S príchodom leta viac upriamujeme pozornosť na svoj zovňajšok a možnosti, ako vylepšiť všetky „nedostatky po zime“. Nájdu sa však aj také estetické problémy, za čo nemôže ani ročné obdobie a často ani náš životný štýl. Objem a veľkosť pŕs máme predovšetkým vo svojej genetickej výbave. Ženy si zakaždým nájdu účinné riešenie a tak tomu býva aj v prípade optických trikov na zväčšenie poprsia. Ktoré sú to?

Zamerané na výstrih

To je tou najčastejšou chybou všetkých, čo majú malé prsia. Snažia sa ich nadvihnúť a následne upriamiť pozornosť na hlboký výstrih. Nesprávne! To, čo robí vaše prsia väčšie, je ich nadvihnutie tesne pod a priblíženie prsníkov k sebe. Tým podporíte ich guľatejší a bujnejší tvar. Inak výberom tričiek alebo blúzok s hlbokým výstrihom do V prezradíte všetko, čo ste chceli zamaskovať.

Ak nie V, tak do U?!

Áno, to môžeme považovať za zlatý stred. Výstrih by mal siahať po najobjemnejšiu časť a tú treba podporiť ďalšími vhodný detailmi. Ide napríklad o vrstvenie pomocou bižutérie, či šperkov, no všetko vkusne a s ohľadom na svoj vek a spoločenské postavenie. Ak si vyberiete aj viac retiazok, ideálne hrubšie a nikdy nekombinovať odlišné materiálové prevedenia.

Retiazky či náhrdelníky váš výstrih do U dostatočne „nevyšperkovali“? Tak potom sa zamerajme na konkrétne detaily na tričkách a blúzkach.

Pozor, tie si vždy vyberajte v priliehavom strihu. Ak ste objemnejšia v páse, tak nech sú vaše topy strihané aspoň tesne pod prsiami. Pri takejto problematickejšej postave (malé prsia, ale širší pás a boky) odporúčame najmä šaty a sukne s vyvýšeným pásom a stiahnutím len v oblasti hrudníka. V rizikových partiách sa váš odev postupne rozširuje.

Najmä na letných topoch uprednostnite voľný, padavý rukáv s volánmi či riasením. Už niekoľko sezón sú trendy blúzky a košele s pierkami, mašľami či výrazným viazaním na prsiach. Ak sa na to necítite, rovnako účinný je aj trik s výrazným náprsným vreckom na košeli.

Ďalšie účinné detaily 

Stále sme však nepriniesli zaujímavý tip, ako svoje prsia efektne nadvihnúť. Bežným zlozvykom je vyberať si podprsenku o jedno až dve čísla menšiu. Zlý ťah! Takto bude váš outfit pôsobiť nielen nevkusne, ale je to najmä zdraviu škodlivé a nekomfortné. Lepším trikom je použiť zväzovanie na mašľu alebo pomocou opasku. Opasok používajte tesne pod prsiami, perfektne vynikne na útlej postave. Čo sa týka samotného zväzovania, tak letné topy a tielka sú na to ako stvorené. Najmä tie s mašľovým zakončením si vytiahnite vyššie. Samozrejme, len ak máte pekne vyformované bruško.

V inom prípade musíte použiť push-up podprsenku. Takto si budete môcť dovoliť aj hlbšie výstrihy, keďže tieto podprsenky oblasť hrudníka prirodzene spevňujú a prsia zaobľujú. Všetko je však len dočasné:)

 

Tatiana