Techniky na zvládanie úzkosti

Techniky na zvládanie úzkosti

Minden, Joel
Techniky pro zvládání úzkosti

Trojkrokový program
Preklad Müller, Ivo

415 Kč, 216 str., brož.

Vydalo vydavateľstvo PORTÁL

  Ničí vám úzkosť život? Máte pocit, že vám diktuje, kto ste, čo máte robiť a s kým máte tráviť život? Máte niekedy pocit, že jste lapení v bubline strachu a paniky? Úzkosť môže prísť kedykoľvek a kamkoľvek, preto potrebujete jednoduchého a prístupného sprievodcu, ktorý vás prevedie nepríjemnými situáciami. Prestanete sa vyhýbať ľuďom, miestam a veciam, ktoré vo vás vyvolávajú úzkosť, a začnete opäť žiť plným životom.

V knihe nájdete praktický a návodný trojkrokový program založený na kogníivno-behaviorálnej terapii. Naučíte sa v ňom, ako reagovať na úzkostné myšlienky, reagovať na životné výzvy a znášať neistotu, ktorú prináša život. A až budete pripraveni, dokážete vystúpiť z tieňa, v ktorom ste sa vinou svojej úzkosti ocitli.

Knihu uvítajú ľudia, ktorí sa potýkajú s úzkosťou alebo long covidom, ktorý máva u niektorých ľudí za následok aj úzkostné prežívanie. Bude užitočná aj pre terapeutov.

Joel Minden Ph.D. je klinický psychológ špecializujúci sa na kognitivno-behaviorálnu terapiu. Je autorom blogu CBT and Me, ktorý nájdete na www.psychologytoday.com.