Štvrtá prehra na východe

Štvrtá prehra na východe

Piešťanskí hokejisti pokračujú v čiernej sérii, keď na súperovom ľade prehrali aj štvrtýkrát v rade a z Prešova opäť idú domov bez bodu.

Za svoju prehru si však môžu sami, lebo po dvoch tretinách viedli o dva góly. Ako prvý sa síce presadil domáci Náhlik, ale Piešťany dvomi rýchlymi gólmi zásluhou Chyla a Haringa do konca prvej tretiny zápas otočili.

V druhej tretine pridal svoj druhý gól v zápase Chylo a ponúkol svojim spoluhráčom upokojujúci náskok. Upokojenie však bolo asi príliš silné, lebo už na začiatku tretej časti dokázali domáci zásluhou Kivadera a Kubusa vyrovnať a skóre na prešovskú stranu naklonil Cmorej a klinec do piešťanskej rakvy zatĺkol v samom závere Kubus.

Piešťany nedokázali v Prešove vyhrať ani v tretej sezóne za sebou a ostávajú na dvanástich bodoch.

HC Prešov 07 - ŠHK 37 Piešťany 5:3 (1:2, 0:1, 4:0)

Góly: 01:51 Náhlik (Cmorej,Šiška), 42:45 Kivader, 43:23 Kubus (Nagy), 53:35 Cmorej (Sabol, Zavacký), 59:28 Kubus (Chovan, Hopkovič) - 08:45 Chylo (Zajac,Peško), 11:43 Haring (Peško), 27:52 Chylo (Peško)

Zostava ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Kolník, Poláček, Macháč, Zajac, Grman, Kalafut, Vrána, Baron - Kubrický, Baran, Pupák, Chylo, Peško, Haring, Mihálik, Učeň, Klčo, Rybárik, M.Potoček, Rosa

Zostava HC Prešov 07: Zima (20:00 Mišura, 21:48 Zima) - Hopkovič, Ondrej, Koma, Sabol, Šiška, Piskura, Hruška - Zavacký, Kivader, Haas, Nagy, Kubus, Cmorej, Náhlik, Chovan, Raček, Tonhauser, Michalica

 

Najbližší domáci zápas odohrajú Piešťany v nedeľu 3.10. o 17:00. Ich súperom bude Považská Bystrica.

 

(sd)