Športujete radi vonku? Teplo sa oblečte so značkou FOX

Športujete radi vonku? Teplo sa oblečte so značkou FOX

Zima nás túto sezónu veľmi netrápi, takže pokračovať v obľúbených outdoorových športoch sa dá aj v týchto mesiacoch. Počasie je aj napriek tomu zradné, preto sa predsa len treba vybaviť teplým športovým oblečením. Kvalitná značka je základom úspechu a udržania si kondície a zdravia. Športové oblečenie FOX vás dobre oblečie do každého počasia.

Vonku nešportujte bez teplej mikiny a bundy

Je rozdiel medzi vetrovkou, ktorú používate počas bežného dňa, a tou na šport. Bunda na športovanie nemusí byť príliš hrubá, aby sa vám telo neprehrievalo. Hoci vládne zima, stačí ľahšia jesenná vetrovka, ale v správnej miere zateplená. Taká je dámska bunda FOX Sonar Jacket, ktorá má navyše vrstvu proti premoknutiu a vetru, čo sa v tomto sychravom období mimoriadne hodí. Vyšší golier skvelo ochráni zraniteľný krk.
Pod bundu si oblečte mikinu. Mikiny sú veľmi obľúbený kus oblečenia. A je jedno, či u žien alebo mužov. Zabaliť sa do teplej a mäkučkej mikiny, keď je vám chladno, je super pocit pre každého. Februárové výpredaje sa dotýkajú aj tohto kúska oblečenia a na eshope foxracing.sk, zameranom na kvalitné oblečenie FOX, viete dostať značkovú mikinu v tomto období za super zľavy. 

Beháte? Topánky sú základom zdravého športu

Akékoľvek lacnejšie tenisky z tenkých materiálov vám pri behu nepostačia, dokonca môžu spôsobiť bolesti. Po športovaní sa má človek cítiť dobre, vyplavujú sa mu endorfíny, hormóny šťastia. Tie však ľahko strčia do úzadia bolesti nôh alebo kĺbov zo zlej obuvi. Vrátiť sa z behu zničení a ubolení je predsa kontraproduktívne. Topánky na šport sú rôzne podľa športu, na ktorý sú určené. V každom prípade majú hrubšiu podrážku, často sú aj odpružené pre ľahší dopad nôh na tvrdú plochu. Ak máte tú možnosť, behať choďte vždy na nejaký mäkší povrch. Najlepšie do lesa, parku alebo na špeciálne ihrisko. Asfaltové cesty a chodníky nie sú najlepším riešením pre beh. Ak je to však povrch, na ktorom behávate, investujte do kvalitnej obuvi. FOX si dáva na svojich topánkach záležať a stará sa tým o vaše nohy.
Ani výber trička sa neoplatí zanedbať. Malo by veľmi dobre sať pot a neostávať mokré a chladivé, prilepené na tele. Kvalitné tričko zabráni prehrievaniu organizmu, dobre vetrá pokožku a správna veľkosť sa postará o pohodlnosť pri športe.
So značkou FOX budete na svoj obľúbený šport pripravení ako profesionáli a možno podáte aj taký výkon ako oni.