Príslušenstvo pre smartfóny, ktoré sa zíde na každý festival

Príslušenstvo pre smartfóny, ktoré sa zíde na každý festival

Aj vy sa každoročne neviete dočkať na sezónu festivalov? Je jedno, či hudobných, filmových, divadelných alebo literárnych, mali by ste svoj smartfón vybaviť tak, aby vás neprekvapila žiadna nečakaná situácia. V tom vám pomôže príslušenstvo pre mobily.

Ochrana smartfónu krytmi a tvrdenými sklami

Človek je tvor omylný, ale aj nešikovný. Naše ruky sú často deravé, a keď nie, tak niekedy jednoducho nemáme svoj deň a nič sa nedeje podľa našich predstáv. Tohto roku však prežijete všetky svoje obľúbené festivaly bez starostí i hnevu. Stačí sa na ne vhodne pripraviť.

A keďže bez mobilu sa dnes z domu ani nepohneme, okrem stanu a nepremokavého oblečenia myslíme aj na ochranu nášho smartfónu. Kvalitný kryt na mobil sa môže svojím dizajnom dokonale zladiť s príležitosťou – a teda môže obsahovať veselé motto, obrázky či svieže farby. Smartfón počas festivalu vezmete do rúk viackrát, vždy vás bude pritom niekto pozorovať a hodnotiť vás na základe dizajnu krytu na mobile, no takisto sa môže stať, že do vás niekto drgne alebo vám mobil vypadne z rúk, zatiaľ čo budete tancovať na svoju obľúbenú pesničku.

Kvalitný kryt na mobil ochráni jeho konštrukciu a postará sa, aby fungoval aj napriek hrozivo vyzerajúcemu pádu. Doplňte ho o tvrdené sklo, ktoré sa postará o displej smartfónu. Jeho poškodenie by vás určite nestálo málo, a tak by ste si z festivalu miesto pekných zážitkov odniesli skôr negatívne pocity.

Medzi príslušenstvom bodujú aj selfie tyče a powerbanky

Okrem zaujímavých krytov na mobily a tvrdených skiel treba myslieť aj na ostatné užitočné príslušenstvo pre smartfóny, a tým je napríklad powerbanka alebo selfie tyč. Keďže sa na festivale zdržíte viac dní a s mobilom budete neustále niečo fotiť alebo nahrávať, dáte zabrať jeho batérii. Vtedy prichádzajú na pomoc powerbanky, ktoré zariadenia nadopujú životodarnou šťavou a nenechajú vás v núdzi, keď si budete chcieť zavolať taxi alebo oznámiť rodičom, že ste v poriadku. Čím vyššia kapacita powerbaniek, tým bezstarostnejšie používanie mobilu.

Bola reč o fotení a natáčaní videí? Už nikdy nemusíte stáť za objektívom ani do tejto funkcie nominovať niekoho druhého. Zvečnite si celú svoju partiu a postarajte sa o profesionálne zábery z vášho výletu. Alebo si spravte video, ako ste si spievali s vaším obľúbeným spevákom či nocovali pod holým nebom. Praktická selfie tyč má teleskopickú rúčku a univerzálne prevedenie, ktoré zabezpečí, že sa do nej hodí akýkoľvek typ smartfónu. Pri powerbankách aj selfie tyčiach máte možnosť výberu aj podľa farieb. Prezentujte sa s kvalitným príslušenstvom pre mobily ako predvídavá osoba s dobrým vkusom.