Po čom muži túžia?

Po čom muži túžia?

Nad touto otázkou si mnohé asi lámete hlavu. Je jedno, či len z čírej zvedavosti, alebo chcete vedieť konkrétny recept. Aby ste sa nemuseli zaťažovať rôznymi teóriami, opýtali sme sa priamo samotných pánov.


Uvoľnená a neostýchajúca partnerka
Ak vás sprevádza hanba a ste v akomsi kŕči, vedzte že aj sex s vami bude kŕčovitý. Nielen pre vás, ale aj pre neho. „Mám rád, keď si to žena užíva. Nebojí sa uvoľniť a nehanbí sa. Nič nie je horšie, ako žena v kŕči, ktorá v mysli uvažuje, či jej nevytŕča niekde nejaký faldík. Keby ma nepriťahovala, tak si ju nenosím do postele.“ vysvetľuje na začiatok kuriér Roman (25). Opäť sa potvrdilo, že muži majú radi „baby v pohode“ a to nielen do postele, ale aj pre spoločný život.

Tichšie ďalej zájdeš
„Nemám rád ženy, ktoré vzdychajú tak, že ich počuť o dva domy ďalej. Je to príjemné počuť, že partnerku vzrušujem, ale všetko má svoje hranice. Mám radšej tichšie ženy, ktoré si len potichu vzdychajú. Je to určite viac sexi ako takéto divadlo.“ prezrádza IT technik Gabriel (36). Preto to milé dámy nepreháňajte. Ak chcete vyjadriť ako veľmi vás priťahuje, intenzita vašich vzdychov nie je dôležitá. Skúste to radšej inak.

Užívajte si jeho orál
Ak patríte medzi ženy, ktorým orálny sex nevadí, máte vyhraté. Ak si ho navyše aj užívate, to sú body navyše. „Ženy, ktoré si vedia užiť orálny sex, ktorý odovzdávajú mne mám veľmi rád. Rád sa na to dívam a ešte radšej si to užívam. Ak to robí niekto s chuťou má to ten správny šmrnc.“ hovorí predavač elektroniky Martin (30).

Povedzte, čo chcete
Nezabudnite hovoriť o svojich túžbach. Ak ich vyslovíte nahlas, u pánov si spravíte očko a navyše máte viac ako stopercentnú šancu, že vám splnia všetko, o čo zažiadate. Máme na mysli sexuálnu oblasť, nie novú kabelku, ktorú ste videli dnes vo výklade. „Ideálne je, keď mi žena povie, čo by chcela. Ako by si to želala, čo má rada. Vyhneme sa tak trapným momentom, kedy sa muž snaží a môže to byť bezvýsledné. Ušetrí to veľa času a môžeme si tak kvalitne užívať. A obe strany budú spokojné.“ usmieva sa Braňo(29), ktorý pracuje ako barman.

Presný návod ako sa stať expertkou v posteli asi neexistuje. Ale pamätajte, že nič nerobte nasilu a zabudnite na veci, ktoré vám nie sú po vôli iba preto, že bude mať z toho radosť niekto iný. To si veru veľa vzrušenia neužijete.

Autor: Janka Radimáková