4 ženské spálňové klamstvá

4 ženské spálňové klamstvá

Posteľ je miestom, kde každá z nás občas zaklame v snahe ukázať sa pred partnerom v lepšom svetle, alebo partnera nesklamať. Veci občas prikrášlime či zamlčíme. O ktoré klamstvá teda vlastne ide?


Si najlepší, akého som kedy mala
V zásade nie je lož ako lož. V tom momente to možno niekedy tak skutočne cítime. Ale sú prípady, kedy jednoducho nič lepšie povedať nevieme. „ S Romanom sme boli párkrát na rande, kým sme sa rozhodli mať sex. Prvýkrát to bolo také nijaké, pripisovala som tomu nervozitu, ale ani druhýkrát, ani tretí sa nič nezmenilo. Keď sa ma opýtal, aké to bolo, nič lepšie mi nenapadlo.“ usmieva sa Diana (28).

Počty partnerov znižujeme
Ak sa chceme niekomu zapáčiť, núti nás to ukazovať sa v lepšom svetle. Nechceme, aby si páni mysleli, že „ideme s každým“. Nuž, ale povedať správne číslo je veľmi ťažké, ako prezradila Mirka (31). „Našla som si nového partnera a téme o počte milencov sme sa akosi nevyhli. Dosť milencov som si odrátala a povedala číslo päť. Partner mi spravil výstup, že ako som mohla mať toľko chlapov.“ smeje sa. Milé dámy, niekedy sa jednoducho vyhovieť nedá, preto radšej konkrétne číslice nehovorte.

Nevadí, že som nedosiahla orgazmus
Keď sa nad tým zamyslíme, komu by to asi nevadilo, že?! Ale občas nám býva trápne to priznať ako Linde (33). „S Romanom sme spolu spávali už nejaký ten čas a občas sa stalo, že sa na môj orgazmus zabudlo. Snažila som sa to prehliadať a vždy povedala, že mi to nevadí. Čakala som, že sa nejako zmobilizuje a nabudúce mi to oplatí. Ale kdeže! Zmobilizoval sa až vtedy, keď som mu to na rovinu povedala.“ prezrádza. Veru, klamať sa v tomto prípade neoplatí, lebo v konečnom dôsledku budete ukrátená iba vy sama.

Veľkosť nie je podstatná
Hovorí sa, že na veľkosti nezáleží. Nám ženám to skutočne niekedy nevadí, ale to iba v prípade, že je váš partner poriadne šikovný. „Môj bývalý partner nebol majiteľom bohvieakého vybavenia. Nebol by to až taký problém, keby sa aspoň trošku snažil a nenechával všetko iba na mňa. Veľkosť nie je podstatná iba vtedy, ak vám ukáže kvality aj niekde inde.“ hovorí Alexandra (29)


Klamstvá v posteli sú povolené skutočne iba výnimočne. Aj v sexuálnej sfére by sme mali byť voči sebe úprimní, ale nič sa nemá preháňať. Preto si skutočný počet milencov nechajte radšej pre seba.

Autor: Andrea Zummerová