Online kurzy a workshopy LinkedIn pre profesionálny rozvoj

Online kurzy a workshopy LinkedIn pre profesionálny rozvoj

Online kurzy a workshopy LinkedIn sú vedené odborníkmi z rôznych oblastí, ako napríklad obchod, technológie či kreatíva, ktoré vám pomôžu v profesionálnom rozvoji i vylepšení životopisu.

LinkedIn je profesionálna internetová sieť, na ktorej sa zoskupujú odborníci a nadšenci z rôznych oblastí s mesačnou návštevnosťou približne 3,2 milióna užívateľov.

LinkedIn ako spôsob vzdelávania i budovania a propagácie značky

Hľadáte spôsob, ako sa profesijne rozvíjať, nájsť si atraktívne zamestnanie alebo nakopnúť podnikanie? Potrebujete zistiť, čo je biznis plán a finančná stratégia podniku a čo musia obsahovať?

Profil na LinkedIn je nevyhnutnosť aj kvôli možnosti využitia online kurzov a workshopov na tejto platforme. Tie vám prinesú potrebné informácie i možnosť komunikovať problematiku s profesionálmi z daných oblastí.

Samozrejme, úspech i profesionálny rozvoj idú ruka v ruke s obsahovou stratégiou, ktorá pomáha budovať a propagovať značku. Online content marketingové stratégie LinkedIn sú nevyhnutným predpokladom plnenia dlhodobých cieľov. V rámci nich je potrebné zodpovedať množstvo otázok týkajúcich sa zákazníkov, konkurencie i obsahového auditu.

Online kurzy a workshopy LinkedIn, ktoré posunú kariéru vyššie

Online kurzy a workshopy LinkedIn sú prehľadne rozdelené do troch kategórií na podnikanie, technológie a kreatívu. Sú dostupné v angličtine, poprípade s titulkami. Okrem iného výhodou je to, že odborníkov z jednotlivých kurzov môžete v prípade potreby osloviť priamo prostredníctvom tejto sociálnej siete.

Čo sa týka platieb, online kurzy a workshopy LinkedIn sa dajú zaplatiť formou predplatného, alebo uhradiť cenu za konkrétny kurz samostatne.

V rámci podnikania na vás čakajú kurzy, napríklad z oblastí kariérneho rozvoja, financií a účtovníctva či marketingu. V technologických témach nájdete online kurzy týkajúce sa napríklad umelej inteligencie. Tie kreatívne sa sústreďujú na animácie a ilustrácie, hudbu a zvuk, grafický dizajn a mnohé ďalšie.