Novoročné predsavzatia, ktoré ocení najmä naša pleť

Novoročné predsavzatia, ktoré ocení najmä naša pleť

Viac času offline, pravidelný pohyb, vyškrtnutie nezdravých potravín z jedálnička, skoncovať s fajčením ... To je len zlomok z množstva predsavzatí, ktoré si mnohí z nás dávame s príchodom nového roka. Ale čo kozmetické výzvy? V rámci našich zoznamov, ktoré plánujeme počas nasledujúcich mesiacov napĺňať, by sme nemali zabúdať ani na pokožku. Jedine každodenným odličovaním, ošetrením šitým na mieru a trénovaním tvárových svalov môžeme rok 2021 privítať nielen so žiarivým úsmevom, ale aj s rozžiarenú pleťou.

Na predsavzatiach je však najťažšie to, že nás čoskoro prestanú baviť. Často ich preto nedotiahneme do konca. Beauty-tech značka FOREO preto prináša zoznam najdôležitejších beauty predsavzatí spolu s tipmi, vďaka ktorým ich ľahko zaradíte do svojho života.

Predsavzatie #1: Každodenné odličovanie

V rámci odličovania nie je dôležité len odstránenie make-upu, očných tieňov a riasenky. Večerná čistiaca rutina by mala byť naozaj hĺbková. Okrem líčidiel sa naša pleť potrebuje zbaviť aj odumretých kožných buniek a mazu, ktoré upchávajú póry a môžu tak spôsobovať vznik nepríjemných čiernych bodiek, akné či zašednutého tónu pleti.

Tip: Prečo nezmeniť nudnú odličovaciu rutinu na príjemný relaxačný rituál? Sonické zariadenie na čistenie pleti FOREO LUNA 3 hĺbkovo čistí póry a okrem toho vám poskytne príjemnú masáž. Každý večer pred spaním si tak môžete dopriať 60 sekúnd rozmaznávania a starostlivosti o seba a svoju pokožku.

Predsavzatie #2: Pravidelné čistenie štetcov a make-up aplikátorov

Ani dokonale vyčistená pleť nie je všetko. Problém je totiž nielen v čistení, ale aj špinavých štetcoch či make-up aplikátoroch. Baktérie zastaví len stopercentná istota, preto venujte pár minút týždenne aj vyčisteniu všetkých kozmetických nástrojov.

Tip: Ak sa o svoje štetce, hubky a kefky dobre staráte, automaticky predlžujete ich životnosť. Vďaka vašej vzornej starostlivosti tak profituje nielen vaša pleť, ale aj peňaženka.

Predsavzatie #3: Rysovanie tvárových svalov

Veľkým trendom roku 2021 je aj face joga. Pravidelné a cielené cvičenie tvárových svalov dokáže spevniť pokožku a prirodzeným spôsobom tak vytvarovať aj jej kontúry.

Tip: Zdajú sa vám špeciálne cviky tvárovej jogy príliš nudné? Nebavia vás alebo neviete, ako na to? V tom prípade vám môže pomôcť prístroj FOREO BEAR mini, ktorý vďaka mikroprúdu zamestná tvárové svaly a dostane vás tak k vytúženým výsledkom. Celkový čas cvičenia je 4 minúty, a hlavne bez potu a bez bolesti!

Predsavzatie #4: Zaostrené na zloženie a výrobu

Tlak verejnosti zmenil v uplynulých rokoch pohľad menších firiem aj veľkých beauty korporátov nielen na zložky, ale aj na výrobu kozmetických ingrediencií a ich obalov. V roku 2021 bude preto jedným z najväčších trendov udržateľný spôsob nakupovania. Žiadne testovanie na zvieratách, chemické vône, parabény, minerálne oleje, sírany a ani alkohol!

Tip: Vo FOREO pochádza z jedného zdroja všetko - od vývoja až po výrobu, a to nielen v prípade samotných prístrojov, ale aj doplnkových produktov. Samozrejme, v žiadnej z našich masiek, čistiacich výrobkoch ani v sérach nepoužívame škodlivé látky.

Predsavzatie #5: Odvaha urobiť niečo nové

Ak je niečo horúcim trendom, neznamená to, že tomu musíme aj podľahnúť. Napriek tomu má zmysel sa občas vymaniť zo zabehnutých koľají, vystúpiť mimo komfortnú zónu a odvážiť sa vyskúšať aj niečo nové. Presne to je skvelým impulzom, vďaka ktorému môžeme rozšíriť naše beauty obzory.

Tip: Či už si trúfnete ostrihať si dlhé vlasy na štýlové mikádo, alebo radšej uprednostníte najnovšiu trendy farbu laku na nechty, FOREO bude v roku 2021 „držať s vami“. Aj tento rok sa totiž môžete tešiť na nové inovatívne kozmetické technologické prekvapenia, vďaka ktorým bude vaša beauty rutina zase o kúsok efektívnejšia. Ušetrený čas a energiu tak môžete investovať do celkom iných aktivít. Všetky produkty FOREO sú dostupné na Foreo.com, Notino.sk a v parfumériách Douglas.

Zdroj: FOREO