Nesmrteľné módne „vychytávky“. Máte ich vo svojom šatníku?

Nesmrteľné módne „vychytávky“. Máte ich vo svojom šatníku?

Pre každú ženu je dôležité, aby vyzerala trendovo. Mnohé z nás chcú vlastniť najnovšie módne kúsky, no niekedy sa oplatí mať v šatníku i nadčasovú klasiku, po ktorej môžete siahnuť kedykoľvek. Navyše pre väčšinu takéhoto oblečenia platí, že sa ľahko kombinuje.

Čo by mala mať v šatníku každá žena?

  • Čierny blejzer

Sako čiernej farby, ktoré dokonale obopne vaše krivky, je módnou stálicou. Môžete ho skombinovať s čímkoľvek. Hodí sa k džínsom, šatám, nohaviciam i sukni.

  • Šatky v rozličných farbách a vzoroch

Šatky sú výborným módnym doplnkom, ktorý bude trendy snáď naveky. Farebné šatky v ľahkých textúrach si môžete pokojne obliecť i počas letných večerov k tričku či tielku. Celému outfitu dodajú potrebné grády. Na škodu nie je vlastniť ani šatky s leopardími či tigrími vzormi.

  • Balerínky

Je pravda, že každodenné nosenie tohto typu obuvi našim chodidlám neprospieva, avšak jedny baleríny by ste rozhodne mali vlastniť aj vy. Môžete si vybrať ľahučké balerínky v klasickej čiernej farbe, alebo siahnuť po farebných odtieňoch. Skvelá je napríklad červená farba, ktorá rozveselí aj ten najnudnejší outfit.

  • Tričko s pásikmi

Aj v tomto prípade ide o nadčasovú klasiku. Pokojne si ho môžete obliecť pod sako či džínsovú bundu. Ak máte kilá navyše, stavte skôr na zvislé pásiky, pretože vodorovné vám pridajú kilá navyše.

  • Džínsy

Zatiaľ čo tínedžerky džínsy milujú, ženy vo vyššom veku sa im v mnohých prípadoch vyhýbajú. A je to obrovská škoda, pretože ak sa džínsy skombinujú s elegantným zvrškom a topánkami, dokážu žene ubrať niekoľko rokov. V prospech džínsov hovorí aj skutočnosť, že si môžete vybrať z množstva strihov a farieb, čiže minimálne jedny dobre padnúce džínsy nájde v obchode aj žena nad päťdesiat.

  • Malé čierne

Aj tento kus oblečenia by mal byť zastúpený v každom šatníku. Oceníte ho napríklad vtedy, keď nebudete mať náladu na prílišné experimentovanie, čo sa oblečenia týka. Navyše malé čierne môžu vždy vyzerať inak – stačí použiť iné doplnky a jedinečný outfit je na svete.


-w-