Módne trendy jesene a zimy pre dámy aj pánov

Módne trendy jesene a zimy pre dámy aj pánov

Aj vy patríte k tým, ktorí sa v chladnom až mrazivom počasí najradšej zababušia do módnych hrejivých kúskov? Sami však neviete odhadnúť, čo vám pristane viac a čomu by ste sa mali radšej vyhýbať? Tí najlepší dizajnéri usilovne pracujú po celý rok, aby vám aj túto sezónu jeseň/zima ponúkli úžasné modely na „osvieženie“ svojho šatníka!

Vrchné odevy

V chladnom počasí je rozhodujúce správne vrstvenie a výber kvalitného vrchného odevu. Bundy na jeseň a najmä v zime musia byť dostatočne hrejivé, no zároveň vzdušné, z kvalitných nepremokavých textílií a čo najviac atraktívne. Ženy si potrpia na sofistikovaných a zvodných kúskoch, ktoré im dodajú punc elegancie a neopakovateľného štýlu.
Matné odtiene a jednoduché štýly sa nenosia ani túto sezónu. Ak sa už rozhodnete pre neutrálne farby oblečenia, svoj outfit „vyšperkujte“ vyšívanými detailmi, kamienkami, strapcami, výrazným lemovaním alebo veľkou kapucňou. Tú v zime oceníme na svojich bundách azda najviac! Medzi TOP kúsky vrchného oblečenia pre dámy patrí aj túto sezónu kožená bunda, semišové bundy do pása alebo atraktívne pršiplášte.

V pánskych šatníkoch nesmie chýbať elegantný kabát, ale ani funkčná bunda na šport a rôzne outdoorové aktivity. Niekoľko sezón dominovali v pánskych, ale aj dámskych outfitoch hrubšie khaki bundy robustných, nadrozmerných strihov v typickom street štýle.

Pouličnú módu sme doplnili kvalitnými topánkami s hrubšou a dostatočne priľnavou podrážkou, nesmeli chýbať ani detaily z džínsoviny, veľa vreciek a manžiet. Komu vyhovoval viac večerný, respektíve typický kancelársky štýl, vybral si z krátkych bundičiek do pása, či z bomberiek s elegantnými kožušinovými akcentmi.

Obuv

Pre každého niečo sa nájde aj v širokom portfóliu kvalitnej jesennej a zimnej obuvi. Vôbec nejde o to, či uprednostňujete štýlové tenisky alebo čižmy na zimu s vysoko funkčnými vlastnosťami. Nemusíte vôbec zdolávať náročné turistické chodníky, aj na bežné nosenie potrebujete, aby nohy boli v teple a čo najmenej zaťažované.
Nielen muži, ale už aj ženy sa pri výbere obuvi čoraz viac zameriavajú na jej tvarovanie, kvalitu membrány a podrážky. Dizajnéri aj v tomto prípade kombinujú funkčnosť s atraktivitou, a tak si vyberiete od tých najjednoduchších až po výrazné sexy modely.