MEDOVINÁRI V DOLNEJ KRUPEJ ZAKONČIA ÚSPEŠNÚ SEZÓNU MEDOBRANÍM

MEDOVINÁRI V DOLNEJ KRUPEJ ZAKONČIA ÚSPEŠNÚ SEZÓNU MEDOBRANÍM

 Medovinárstvo Apimed jesenným podujatím poďakuje za tohtoročnú úrodu medu a návštevníci budú môcť ochutnať medoviny, ktoré boli tento rok ocenené na prestížnych medzinárodných súťažiach. Pre deti budú pripravené hry, tvorivé dielne a aktivity v záhradách areálu Medolandie.

Rodinné medovinárstvo Apimed z Dolnej Krupej pozýva na oslavu jesenného Medobrania v sobotu 14. októbra od 14:00 h.

„Tento rok bol pre naše medoviny mimoriadne úspešný, získali niekoľko ocenení na svetových súťažiach, a tak chceme dať našim návštevníkom možnosť ochutnať to najlepšie z našej produkcie,“ hovorí Dáša Dzurechová z medovinárstva Apimed.

Počas podujatia majstri medovinári s nadšením porozprávajú o medzinárodných súťažiach a aj o medovinách, ktoré získali ocenenia. Víťazný pohár za Najlepšiu medovinu sveta, ako aj iné z rôznych medzinárodných súťaží, sú vystavené priamo v Medolandii.

Organizátori pripravili pestrý program aj pre najmenších návštevníkov, ktorí si budú môcť zahrať obľúbenú hru Včeličkovo v záhradách Medolandie, v tvorivých dielňach si vyrobia sviečku, poteší ich aj sladká odmena a nebude chýbať obľúbené maľovanie na tvár.

„Deti môžu preskúmať Včelársky náučný chodník vo Včeláriu a energiu si doplnia pri ochutnávaní medov Apimed. Pre dospelých sme pripravili ochutnávku našich medovín a celkovú atmosféru dotvorí živá hudba La Liberta, krásne prostredie našich záhrad a rozária,“ dodáva Dáša Dzurechová.