Láska ťa neopustí (1.časť)

Láska ťa neopustí (1.časť)

Zajtra je náš veľký deň,“ zašepkal jej do ucha.

Budeš navždy mojou a po dome budú behať naše deti,“ pokračoval a bozkával ju po celom tele.
Budúci mladomanželia sa zoznámili krátko po letnej dovolenke, ktorú Sára strávila spolu s rodičmi na Azúrovom pobreží. Bolo to na otcovom firemnom večierku, kde sa sústredili všetci renomovaní právnici zo širokého okolia. Sáre sa spočiatku mladý ambiciózny právnik nepozdával, ale postupne si ju získal. Páčili sa jej večere v najdrahších mestských reštauráciách, luxusné dovolenky v exotických destináciách a šperky, ktorými ju pravidelne obdarovával. Nakoniec si uvedomila, že Roman je zhmotnením jej predstáv o bezstarostnom a bohatom živote. Dokonale ju pobláznil a ona si vzťah s ním užívala plnými dúškami. „Musím ešte niečo dôležité vybaviť,“ venoval jej posledný vášnivý bozk a náhlivo vybehol z miestnosti.
 
O chvíľu sedela Sára na terase noblesnej vily v centre mesta, ktorá patrila jej rodičom. Pozerala na trblietajúce sa jazero a biele lekná, ktoré pokojne zdobili vodnú plochu. Popritom, ako si užívala slnečný jesenný deň, pochutnávala si na sladkom víne, chutnom francúzskom syre a šťavnatom hrozne, ktoré vyzeralo medzi ostatným ovocím najlákavejšie.
 
Robíš najväčšiu hlúposť vo svojom živote,“ prízvukovala jej matka, ktorá pila svoje obľúbené presso.
Mama, nehovor mi, čo mám robiť. Roman je to najlepšie, čo ma v živote stretlo. Má skvelú prácu, ktorá nás oboch uživí. Vozí sa na najnovšom modeli BMW a mne sľúbil auto, ktoré si sama vyberiem. Mám ti znovu ukázať všetky šaty a šperky, ktoré som od neho dostala? Nikdy som nebola šťastnejšia,“ argumentovala po tisíci raz Sára.
 
Otvor oči, Sára, chce ťa len využiť. Vie, že tvoj otec, ako renomovaný právnik, zarobí vo vlastnej firme milióny. Nejde mu o nič iné, len o získanie najlepšej advokátskej kancelárie v meste. A ty si najjednoduchšia cesta, ako sa ku cieľu dostať!“ nedala sa odbiť žena, ktorá bola ešte pred pár rokmi Sárinou najlepšou priateľkou.
 
Sára pozrela na matku so znechutením a obzerala si zásnubný prsteň na svojej ruke. Veľký diamant na prstenníku považovala za najkrajší prejav Romanovej lásky. Je pravda, že sa nevideli často, pretože mladý právnik bol neustále zaneprázdnený, ale považovala to za daň, ktorú musí za život v blahobyte zaplatiť. Verila, že po svadbe sa jej bude ambiciózny fešák dostatočne venovať.
 
Musím stihnúť kaderníčku, dať si urobiť nechty a kúpiť erotickú bielizeň na prvú svadobnú noc, pretože zajtra budem pani Novotná,“ Sára náhle vstala a nedala útlej žene, sediacej oproti, ani najmenšiu šancu pokračovať v rozhovore, pretože sa jej vôbec nepáčil. Letmo ju pobozkala na líce a odišla.
 
MIMI