Kvetka Horváthová má predĺžené vlasy

Kvetka Horváthová má predĺžené vlasy

Obľúbená slovenská moderátorka relácií Teleráno a Reflex, Kvetka Horváthová, zavesila krátke vlasy na klinec. V týchto letných dňoch ju vídať v polodlhých vlasoch. Akým zázrakom prišla k dlhším vlasom? "Vlasy mám predĺžené metódou TV - Stripe od firmy Fischbach - Miller. Pre túto metódu som sa rozhodla vďaka dobrým referenciám od mojej kolegyne a kamarátky Lenky Šoóšovej. Keďže mám jemné vlasy, som šťastná, že existuje spôsob, ako vlasy predĺžiť bez zbytočnej záťaže a poškodenia," prezradila Kvetka. Moderátorka sa pýši 25 cm dlhými novými prirodzenými vlasmi, ktoré patria medzi najkvalitnejšie na trhu, pretože pochádzajú z Európy.

V Kvetkinom prípade ide o veľkú zmenu, keďže bola roky verná krátkemu účesu. "Nosenie dlhších vlasov navyše, ktoré nie sú "moje", ma nijako neobmedzuje v bežných aktivitách, v podstate ani necítim, že mám na hlave niečo navyše," zdôverila sa nám blondínka.

A ako reagovalo Kvetkino okolie na jej dlhé vlasy? "Prvý deň v práci ma dokonca niektorí kolegovia z diaľky ani nespoznali :-) Každej žene, ktorá si doteraz myslela, že nemá kvalitu vlasov na to, aby si splnila svoj sen - byť dlhovláska, radím, aby to s TV - Stripe určite skúsila. Nebojte sa zmeny tak ako ja a poďte do toho!"

ZDROJ fotografií: Fischbach - Miller.