Kúpele Smrdáky

Kúpele Smrdáky

 

 

29. október na celom svete patrí dedičnému kožnému ochoreniu – psoriáze. Svetový deň psoriázy poukazuje na zvýšenie povedomia o tomto ochorení v spoločnosti. Jeho cieľom je celosvetovo zabezpečiť lepší prístup k liečbe, zvyšovať pochopenie, empatiu voči ľudom trpiacich psoriázou a informovať o ochorení. Kúpele Smrdáky, líder v liečbe kožných chorôb na Slovensku každoročne pri príležitosti svetového dňa psoriázy organizujú „Deň otvorených dverí“. Posledná októbrová sobota sa bude teda opäť niesť v znamení bohatého kultúrneho programu ale i rôznych výhod pre širokú verejnosť. Potrebujete poradiť ako sa správne starať o pokožku?

 

Od 10:00 do 15:00 hod. máte možnosť bezplatne vyskúšať jedinečnú liečivú minerálnu sírovodíkovú vodu formou vaňového kúpeľa a získať odborné rady a tipy od našich dermatovenerológov. Odborná lekárska prednáška na tému „Balneoterapia ochorení kože a pohybovej sústavy v kúpeľoch Smrdáky“ začne o 15.00 hodine v kinosále hotela Centrál. Špecialistka, MUDr. Alena Masarovičová je pripravená zodpovedať všetky Vaše zvedavé otázky. Okrem kompletnej prehliadky kúpeľov s historickým výkladom, máme pre Vás ďalšiu výhodnú ponuku. Len počas dňa otvorených dverí si môžete dopriať celkovú relaxáciu a regeneráciu organizmu a ešte pritom ušetriť. Od 10:00 do 18:30 hod. nezabudnite preto navštíviť Regeneračné centrum a my Vám poskytneme 50% zľavu na vybrané procedúry. S hudobnou skupinou Black & White si môžete spríjemniť popoludnie a zaspievať Československé oldies hity od 16:00 hod. v kinosále LH Centrál.

Na strašiacom Halloween menu podávanom v reštauráciách Vietoris a Morava si pochutnáte počas celého víkendu a na večer si nezabudnite zaobstarať originálnu masku. Veselá Halloween party s tombolou a originál halloween miešanými nápojmi začína už o 19:30 hod. v kaviarni hotela Centrál. Na viac, najkrajšia maska získa zaujímavú cenu. Na záver ešte jedna výhoda. Priamo v kúpeľoch Smrdáky si len v tento deň, 27. októbra 2012 môžete rezervovať liečebný alebo relaxačný pobyt so zľavou 20 %.