Krásny dekolt

Krásny dekolt

Dekolt, na ktorý je radosť pozrieť, je pýchou nejednej dámy. A to nevravíme o bujnom poprsí, ale skôr o nádhernej pokožke, ktorá priťahuje pohľady. Ako na to? Pár tipov vám pomôže zlákať pozornosť okolia na svoj dekolt.

 
Sprcha

Horúci kúpeľ nie je priateľom pokožky. Pokožka sa pri vysokých teplotách vody zbytočne rozťahuje, a tak stráca rýchlejšie pružnosť. Preto treba siahnuť po studenej sprche, ktorá podporuje prekrvovanie a posilňuje tkanivo.

 
Zábaly a masky

Všetko, čomu v živote venujete dostatočnú pozornosť, sa vám odmení. Dekolt budete mať krásny, ak naň použijete pravidelne pleťovú masku. Tá totiž nie je určená iba na tvár, ale aj na krk a dekolt. Raz týždenne pomôže aj zábal, stačí ak na vatu nanesiete niekoľko lyžíc oleja a priložíte si ju na krk a dekolt. Prikryjete uterákom, zapnete si dobrú hudbu a pol hodinky relaxujete. Všetko je to o pravidelnosti, takže neplatí, že maska, či zábal použitá raz za uhorský rok, bude mať aj nejaký výsledok.

 
Ako žiariť

Výborným trikom na rozjasnenie dekoltu je použitie telového mlieka s jemnučkými trblietkami, ktoré nádherne rozjasnia váš dekolt. Ten potom pôsobí zdravo, sviežo a príťažlivo. Navečer môžeme pridať aj výraznejšie trblietky. Pomocníkom je aj púder s trblietkami, ktorým sa dá pomôcť aj vášmu výstrihu tak, že tmavší púder nanesiete medzi prsia a svetlejší na obliny pŕs.
 
(-ag-)