ForRest Glamping: Netradičná dovolenka na brehu jazera v Banskej Štiavnici

ForRest Glamping: Netradičná dovolenka na brehu jazera v Banskej Štiavnici

Aj v tomto roku si doprajte zážitky, vyskúšajte netradičné miesta a dajte vašej dovolenke voľný priebeh. Dnešný tip bude nielen netradičný, ale najmä výnimočne krásny a krásne výnimočný.

Luxusné kempovanie uprostred prírody a stany, ktoré pripomínajú filmové kulisy. Už len čakáte, kedy z nich vyjde Indiana Jones. Vy ich môžete zažiť tiež a nemusíte ani do Hollywoodu, ale cítiť sa budete naozaj rozprávkovo.  A práve také pocity môžete zažiť vďaka glampingu – luxusnému kempovaniu aj na Slovensku.

ForRest Glamping v Banskej Štiavnici ponúka netradičný zážitok v prírode a nový koncept tohto originálneho pobytu umožňuje hosťom zažiť nové dobrodružstvá. Luxusné stanové chatky sú skutočne krásne, komfortné a ponúkajú všetko, čo k pohodlnému pobytu patrí. „Či už ste ranné vtáčatá, alebo nočné sovy, ForRest glamping vás uspokojí všetkými desiatimi. Po prebudení si urobte dobré raňajky a vychutnajte si výhľady na čarovnú prírodu Štiavnických vrchov. Večer si užite s rodinou pri ohni spoločné chvíle priamo pod hviezdami,” radí populárny český projekt Amazing Places, ktorý hľadá čarovné miesta nielen na Slovensku.

Komfort nadovšetko!

Stačí si len vybrať, ktoré ubytovanie sa vám páči a skvelá dovolenka sa môže začať. Na výber sú už spomínané luxusné stany (od stanu Couple až po Exclusive). Môžete si vybrať romantický pobyt len pre dvoch, ale aj rodinnú dovolenku, prípadne pobyt s partiou kamarátov. Stany Exclusive a Family pohodlne ubytujú až šesť ľudí. Stan Comfort je napríklad ideálny pre štyroch hostí. Všetky stanové chatky sú plne vybavené vrátane vlastnej kúpeľne a terasy s vonkajším sedením. V lete využijete klimatizáciu a v zime oceníte vyhrievanú podlahu.

Počas teplých mesiacov si môžete objednať aj vírivku na želanie. Postavia vám ju na terase a vy si v súkromí môžete užiť bublinky. Nájdete tu aj saunu, čiže relaxovať môžete aj v nej. A okrem toho môžete ochutnať skvelé jedlo a to domáce špeciality s poctivým, farmárskym rodokmeňom.

Skvelá poloha

Ideálna poloha pre všetky možné výlety. Od Banskej Štiavnice až po krásnu prírodu, len kúsok od glampingu sa nachádza aj Počúvadlianské jezero, kde sa v letných mesiacoch môžete okúpať.

Mysleli tu naozaj na všetko. Milujete cyklistiku? Požičajte si bicykle značky Ghost a vyberte sa objavovať okolie. Rovnako si môžete požičať paddleboardy. A ak prídete na elektromobile, nemusíte sa báť o “šťavu”, môžete si ho tu pokojne dobiť. K dispozícii je aj vysokorýchlostné pripojenie k internetu, a tak ak hľadáte únik z bežnej kancelárie – môžete si tu zriadiť svoj vlastný “homeoffice”. Takže dovolenka, pracovný únik, romantika, teambuilding? Všetko na jednom mieste.

Pripravila Martina Baumann
Zdroj fotografií: Amazing Places

Viac informácii nájdete na : https://www.amazingplaces.cz/cs/kouzelna-mista/forrest-glamping-