Chcete vyzerať sexy aj počas zimy? Vyberte si tieto kombinácie oblečenia a obuvi

Chcete vyzerať sexy aj počas zimy? Vyberte si tieto kombinácie oblečenia a obuvi

Babušenie, chránenie hlavy, krku a nôh jednoducho patrí k zime. Práve počas tohto obdobia je nutné vrstvenie, čo sa ale mnohým ženám nepáči práve kvôli zakrývaniu kriviek, ktoré by namiesto vrstvenia hrubého oblečenia radšej nechali vyniknúť.
Ak chcete vyzerať sexy aj počas zimy, vyberte si tieto kombinácie oblečenia a obuvi.

Dámsky pletený komplet a dámske workery

Trošku možno netradičná kombinácia, avšak počas zimy veľmi obľúbená. Do popredia sa opäť vracajú dámske pletené komplety, kde vrchný a spodný diel je vyrobený z rovnakého materiálu a nemusíte tak riešiť problém s kombinovaním. Odporúčame pokojne aj výraznejšie farby, avšak určite by vám nemal chýbať v šatníku dámsky pletený komplet v neutrálnej farbe – v svetlej sivej, béžovej, smotanovej farbe.

K takémuto kompletu môžete zladiť pekné pančuchy v prípade, ak si zvolíte kombináciu sveter-sukňa. Ako obuv odporúčame klasické čierne dámske workery.
K tomuto outfitu si môžete doladiť luxusnejšie kožené kabelky.

Oversize sveter, legíny z imitácie kože a čižmy nad kolená


Ak chcete vyzerať sexy, aj s oversize svetrom sa vám to podarí. Stačí keď si k teplému svetru skombinujete legíny z imitácie kože a k tomuto celému doladíte aj pekné čižmy. Ako obuv odporúčame mäkučké čižmy nad kolená v semišovom prevedení. Kombinácia imitácie kože a semišu je veľmi sexy a zároveň trendy a keď k tomu pridáte pleteniny, máte dokonalú zimnú kombináciu, ktorú len tak nič neprekoná.

Ak ale nechcete ovesize sveter, môžete namiesto neho zvoliť kombináciu klasickej bielej blúzky so svetrom bez rukávov. Sveter bez rukávov zakryje vaše kríže a chrbát a ochráni ich pred chladom. Blúzka zase bude sexy elegantný kúsok, ktorý váš zimný outfit podčiarkne a dodá dávku luxusu.