Chcete mať voňavé oblečenie? Použite sprej na textil

Chcete mať voňavé oblečenie? Použite sprej na textil

Každý chce, aby mu oblečenie voňalo tak, ako to vidíme v televíznych reklamách. Chceme kráčať po ulici a cítiť sa sebavedome a hrdo, pretože sme oblečení v čistom a voňavom. Voňavé oblečenie má nespochybniteľný vplyv aj na našu náladu počas celého dňa.

Sprej na textil sa stane vašim najlepším spoločníkom, ak chcete bojovať za vždy voňavé prádlo a oblečenie. Kvalitné spreje pozostávajú z rovnakých častí ako parfémy – majú svoj základ, srdce a hlavu.

Na čo sa môžete pri sprejoch spoľahnúť?

Spoľahnúť sa môžete na to, že sú vhodné takmer pre všetky typy látok (s výnimkou kože, ekokože, lakovaných a maľovaných povrchov). Vôňu môžete nastriekať aj na záclony alebo závesy. Sprej nespraví na oblečení nijaké fľaky, látku nezafarbí a predovšetkým ju krásne rozvonia.

Na čo si dať pozor?

Je potrebné upozorniť na to, že spreje obsahujú rôzne vône, ktoré sú schopné spôsobiť alergickú reakciu. Vždy si prečítajte zloženie.

Aké spreje si môžete vybrať?

  1. Kvetinové vône

Ak práve teraz na jar preferujete jemné kvetinové vône, potom vám odporúčame siahnuť po levanduli, pivonkách alebo ruži. Kvety môžu byť obohatené aj o ďalšie pridané vône, napríklad vanilku.

  1. Orientálne vône

Obľubujete skôr silné, výrazné alebo korenisté vône? Potom sú pre vás vhodnejšie vône s pridaním bergamotu, dreva, pižma alebo anízu. Zaujímavú sviežu vôňu má aj sprej s názvom Imperial Soup, ktorá obsahuje pomarančový kvet a karafiát.

  1. Jemné vône

Zháňate vône, ktoré budú vhodné aj pre deti? Potom skúste siahnuť po veľmi jemných vôňach ako je napríklad vôňa čistej bavlny, ktorá obsahuje ľaliu, lotosový kvet či biele drevo.

Ak chcete ešte viac posilniť voňavý efekt, použiť môžete aj kvalitné oleje na pranie, ktoré pridáte do práčky alebo sušičky.

Už ste si vybrali svoj sprej na textil?

 

 

Zdroj foto: Chanakon / stock.adobe.com