Chcete kvalitnú pracovnú dosku v kuchyni? Vsaďte na kameň

Chcete kvalitnú pracovnú dosku v kuchyni? Vsaďte na kameň

Ak nemáte kuchyňu len na parádu, ale reálne v nej trávite dosť času pri varení, či pečení, určite nám dáte za pravdu, že ak má kuchyňa vydržať, všetko v nej musí byť naozaj kvalitné. Veď kuchyňa sa predsa používa.

Z prírody až do vašej kuchyne

Jednou z častí kuchyne, ktorá si to „odnáša“ naozaj veľa, je pracovná doska. Veď nikto nepripravuje úžasné jedlá „v rukavičkách“. Otázkou je, kde si kúpiť pracovnú dosku do novej kuchyne ak máte len tie najvyššie požiadavky na odolnosť.

Naša odpoveď? Zamierte do dobrého kamenárstva, ideme kupovať kamennú pracovnú dosku! Veď kameň je predsa dlhými rokmi overený stavebný materiál, ktorý do interiéru prinesie kus prírody. A vyzerá dobre v rôznych štýloch interiérového dizajnu. Snúbi sa v ňom tradícia s nadčasovým dizajnom.

Kameň, z ktorého sa (okrem iného) vyrábajú kamenné pracovné dosky do kuchyne sa ťaží v lomoch a narezaný na veľké dosky sa spracúva do výslednej podoby, v ktorej môže zdobiť aj vašu kuchyňu. Na začiatku sme však hovorili o odolnosti a preto prejdime k tejto vlastnosti kamenných pracovných dosiek.

Spokojnosť zaručená

Tvrdosť a odolnosť, tak by sa dali charakterizovať kuchynské kamenné pracovné dosky. Ostré nože, rôzne tekutiny, voda z drezu, vlhkosť a podobné negatívne vplyvy pracovnej doske z kameňa nevadia.

Máte tak záruku, že investíciou do kamennej pracovnej dosky získate pracovnú dosku, ktorá vám vydrží dlhé roky. A to bez toho, aby nejako zásadne vykazovala známky častého používania.

Samozrejmosťou je aj dizajn kamennej pracovnej dosky, ktorý si môžete prispôsobiť zvyšku vašej kuchynskej linky a interiéru všeobecne. Kamenné pracovné dosky sú v rôznych farbách a keďže kameň je prírodný materiál, máva rôznu kresbu, ktorá je vždy originálom.