Cestujte za tým najlepším oddychom

Cestujte za tým najlepším oddychom

Oddych je to, čo takmer každému z nás chýba. Ak potrebujete zrelaxovať niekde mimo domova a vyhnúť sa všetkým povinnostiam, príďte do hôr, ktoré sa nachádzajú na hraniciach medzi Slovenskom a Českou republikou. Ak nemáte ani tušenie o aké hory sa jedná, napovieme vám. Jedná sa o Javorníky, ktoré každoročne lákajú veľké množstvo turistov a rekreantov. Vedeli ste o tom, že v tejto oblasti sa nachádza aj významný kongres hotel? O tomto hoteli si povieme viac, ale ešte predtým by sme vás radi informovali, že práve tento hotel je najžiadanejší medzi kongresovými hotelmi. Ak teda plánujete v blízkej dobe usporiadať kongres, využite priestory hotela Čertov. Na webovej stránke si budete môcť dokonca vybrať usporiadanie stolov na vašom kongrese. Realizujte sa a prenajmite si miestnosť na kongres. Vašim hosťom sa kongres práve v tomto hoteli bude určite pozdávať. V krásnej prírode sa bude omnoho lepšie pracovať ako v rušnom meste, nemyslíte?

Krásne prostredie v okolí hotela

Javorníky sú čarokrásne pohorie a verte, že aj vy tu nájdete ten najlepší oddych. Domov sa vrátite úplne zregenerovaní. Okolie hotela Čertov umožňuje rôzne turistické trasy. Skúste navštíviť trebárs Makytu alebo neďalekú Kohútku, kde si budete môcť pochutnať na tradičných čučoriedkových parených buchtách. Z pekných neďalekých kopcov ( Malý,Veľký Javorník a Stratenec) si budete môcť pozrieť krásy celého Považia. Aj dôchodcovia si prídu na svoje. Ťažkú turistku nezvládnu, ale každoročne koncom mája si budú môcť pozrieť vynikajúce podujatie – Bezhraničné valašenie, na ktorom sa zíde dobrá nálada, skvelí ľudia a kvalitný folklór z okolia. Ak plánujete dobrý seniorský pobyt pre svojich najbližších, skúste im navrhnúť práve hotel Čertov. Momentálne ponúkajú zlacnené seniorské pobyty v hoteli Čertov.

Ste mladí a chcete letieť do zahraničia?

Ak vás príroda neláka a chcete cestovať do zahraničia, využite najlepšie ponuky leteniek na portáli letenky.sk. Práve oni vedia poskytnúť výhodné lety na Air Canada. Prečo teda nevyužiť služby leteckej spoločnosti, ktorá pôsobí už od roku 1937? Leťte do celého sveta s touto leteckou spoločnosťou, ktorá zabezpečuje lety po Európe, Amerike a Ázii. Lepšiu leteckú spoločnosť by ste hľadali márne.