Bláznivé kabelky

 

 
Čokoľvek, na čo máte chuť! Extravagantné i infantilné, luxusné i ležérne. Také sú kabelky tejto sezóny. Zelenú majú kabelky v podobe aktoviek, pretože sú nielen univerzálne, ale aj variabilné na kombinovanie k rôznym štýlom. Keďže sa nosia hlavne na predlaktí, je dôležité si vybrať vhodné ramienka, aby sa vám tento druh kabelky nosil pohodlne, a zároveň aj čosi vydržal. Horúcim adeptom na rok 2011 sú aj kabelky v „poštárskej“ verzii, ktoré sú hlavne veľmi praktické. Dajú sa nosiť na všetky spôsoby a vybrať od odvážnych výrazných farieb až po zaujímavé materiály alebo detaily, ktoré tento druh kabeliek oživí.
 
Ďalšou konkurenciou v ríši kabeliek roku 2011 sú nadmerné kabelky, ktoré vyzerajú tak, ako by si ich u nás zabudli ženy zo sveta XXL. Teplé farby, textúrované látky a zvieracie vzory podčiarkujú nadmernosť, a tak k takémuto typu kabelky už ani nič nepotrebujete. Bude pútať pozornosť naplno aj keď by ste boli sivou myškou. Kabelka v podobe tuláckeho prevedenia, plná strapcov, kovových ozdôb a prekvapujúcich popruhov sa zasa hodí na pohodový víkend, tiež je „in“, preto si ju ľahko môžete zadovážiť.
 
Na party sa stále nosí niečo ligotavé. Výrazne pracky, trblietky, retiazky a ďalšie zdobenia dodajú i malej kabelke riadny šmrnc. Ramienka v podobe prepracovanej retiazky tiež nesklamú a vy budete hviezdiť.
 
Nech už sa vám páči akákoľvek kabelka, je fajn vsadiť na nápaditosť, originalitu a extravaganciu. A potom už len stačí, aby ste sa s novou kabelkou aj dobre cítili.
 
Agáta Galisová