Aké svadobné či družičkovské šaty zvoliť na letnú svadbu? A pozor! Tip na zaujímavú súťaž vo vnútri

Aké svadobné či družičkovské šaty zvoliť na letnú svadbu? A pozor! Tip na zaujímavú súťaž vo vnútri

Budú vaše svadobné zvony zvoniť ešte toto leto? Stále ste nenašli tie správne svadobné šaty na váš veľký deň? I keď je ten najvyšší čas na ich výber, nie ani úplne neskoro. Zoznámte sa spolu s nami s trendmi, ktoré v súčasnosti platia pri letných svadobných šatách ako aj šatách pre družičky, ktoré budú robiť spoločnosť svojej kamarátke neveste na svadbe práve počas leta.

Pohodlnosť je pre svadobné šaty na letnú svadbu rozhodujúca
Na každej svadbe sa musí nevesta cítiť v prvom rade príjemne a pohodlne, pretože inak si svoju významnú životnú udalosť nedokáže dokonale užiť. A niekoľkokrát tak to platí práve cez leto. Nevesta musí vydržať v róbe takmer počas celého dňa, pričom je veľká pravdepodobnosť, že bude musieť zvládnuť aj extrémne horúčavy. Práve preto by svadobné šaty na leto mali byť vyrobené z ľahkej tkaniny a neveste zabezpečiť vzdušnosť. Ideálne sú napríklad korzetové šaty odhaľujúce ramená s len mierne rozšírenou padavou sukňou. Ak chce mať nevesta mierne zahalený dekolt, no pritom pôsobiť letne, môže siahnuť po šatách s aplikovanou čipkou v ich vrchnej časti. Tá vytvorí tzv. ilúziu nahoty, čo znamená, že nevesta bude mať časť dekoltu zakrytú, no pritom sa bude cítiť takmer rovnako, ako by v tejto oblasti žiadnu tkaninu nemala. Odvážnejšie nevesty môžu siahnuť aj po krátkych svadobných šatách, ktoré si postupne budujú svoje stabilné miesto aj v renomovaných svadobných salónoch. Na letnej svadbe budú pôsobiť nielen nezvyčajne atraktívne, no hlavne funkčne.

Letné šaty pre družičky s rozšírenou sukňou z ľahkého šifónu
Okrem šiat pre nevestu je na svadbu potrebné zabezpečiť aj šaty pre družičky. Tie je na svadbu počas leta vhodné rovnako poňať v štýle pohodlnosti a čo najväčšej vzdušnosti. Ideálne sú krátke spoločenské šaty s dĺžkou tesne nad kolená. Výborný typ šiat predstavujú družičkovské šaty s rozšírenou sukňou z ľahkého šifónu, ktoré sú doplnené výraznejšie zdobenou vrchnou časťou v štýle korzetu. V šatách s podobným strihom sa družičky budú zaručene cítiť príjemne a s prehľadom zvládnu počas svadby aj tú najväčšiu horúčavu.

Zatočte kolesom šťastia a vyhrajte darčeky, ktoré potešia každú dámu
Práve s letnými svadbami či inými spoločenskými udalosťami, na ktoré sa musia dámy dokonale pripraviť, je spojená aj letná súťaž v Salóne Eva Mária pri príležitosti prvého výročia otvorenia kamenného salónu v Hlohovci. Príďte si aj vy do salónu vybrať svoje svadobné šaty, nové spoločenské šaty či akékoľvek iné oblečenie a doplnky a pri ich kúpe získate jedinečnú možnosť zatočiť kolesom šťastia plným atraktívnych darčekov. Vyhrať môžete luxusný šperk, štýlovú kabelku, zľavu na svadobné či spoločenské šaty alebo ďalší nákup. Možno sa vám dokonca podarí vytočiť 100% zľavu a vaše zakúpené šaty tak dostanete úplne zadarmo. Súťaž trvá v Salóne Eva Mária počas celého júla.