40 vecí, ktoré si môžete vziať od mačky a žiť lepšie

Toto je prvá kniha inšpirovaná mačkami, plná nápadov, ako lepšie prežiť každý deň!
Kniha, ktorá vás v krátkych kapitolách inšpiruje, čo si vziať od mačiek a žiť tak slobodnejšie, krajšie, lepšie a bez stresu.
Žite ako mačka.

Naši štvornohí priatelia už dávno pochopili, o čom je život. Mačka je slobodná, pokojná, všímavá, opatrná, elegantná, charizmatická, nezávislá, hrdá, samostatná. Tieto obdivuhodné vlastnosti môžete v sebe ľahko a každý deň rozvíjať aj vy, ak sa budete inšpirovať jej životným štýlom.

V tejto knihe vám Stéphane Garnier a jeho mačací spoločník Ziggy krok za krokom ukážu, ako sa vám môže zlepšiť život, ak si vezmete príklad z mačky.
Naberte odvahu byť zvedaví, pokojní a nároční, nebojte sa slobodne premýšľať, pýtať sa a konať! Nepodliehajte viac príkazom a tlaku každodenného života! V práci, s rodinou či priateľmi – mačka vám pomôže lepšie odolávať stresu, pestovať si nezávislosť, posilniť charizmu... Stéphane Garnier a Ziggy ponúkajú skvelú príručku plnú praktických nápadov, myšlienok na zamyslenie a múdrych rád, ktoré vám zmenia život!

„Všetkých nás poháňajú
v podstate tie isté túžby.
No mačky majú odvahu žiť tak,
aby sa nestali ich otrokmi.“

Jim Davis

Mačky sú napríklad samostatné, nezávislé a slobodné. Inšpirujte sa nimi.
Robiť len to, čo chceme, riadiť sa len svojimi túžbami… O tom môžem len snívať, poviete si. To však nie je prípad mačky, ktorá sa rozhodla byť slobodná – ísť len za tým, čo chce, žiť voľne a slobodne, prežívať každú chvíľu svojho života tak, ako sa jej hodí.

A práve toto je pre mačku typické, je to viac, ako jej druhá prirodzenosť, vyjadruje základný princíp jej života: byť slobodná. Ostatné ju v konečnom dôsledku veľmi nezaujíma, zatiaľ čo my, ľudia, sme tento ideál odsunuli do úzadia a bez obmedzení sa nám podarí žiť, hádam, len počas dovolenky. A ani vtedy to vždy nevyjde.

Takýchto rád nájdete oveľa viac v knižke Žite ako mačka.