Topoľčany doma padli

Topoľčany doma padli

Pred návštevou kola 1332 divákov sa v derby cez kopec vedenia ujali ako prví domáci, keď minuloročný Piešťanec Chrenko presilovkovým gólom otvoril účet stretnutia. Po štyroch minútach bolo už vyrovnané, keď strelil gól Učeň. V siedmej minúte využil presilovú hru navrátilec po zranení Kubrický a Piešťany viedli.

V druhej tretine pridal tretí gól Piešťan Rybárik a dal svojmu tímu dvojgólové vedenie. Domáci však nezložili zbrane a na konci tretiny strelil svoj druhý gól v zápase Chrenko a znížil na rozdiel jediného gólu.

Tretia tretina sa vyvíjala dobre pre domácich, ktorí pri Grmanovom vylúčení využili vďaka Gráčikovi presilovku už po šiestich sekundách. Nerozhodný stav pretrvával až do 54. minúty, keď Románek strelil štvrtý piešťanský gól. O dve minúty neskôr sa do streleckej listiny zapísal aj Haring a stanovil výsledné skóre zápasu na 5:3 v prospech Piešťan, ktoré zvýšili svoj náskok na prvom mieste tabuľky na 9 bodov.

 

HC Topoľčany - ŠHK 37 Piešťany 3:5 (1:2,1:1,1:2)

Góly: 01:43 Chrenko (Krecháč, Kmeč), 37:49 Chrenko (Kmeč), 43:11 Gráčik (Klačanský, Kutňanský) - 04:00 Učeň (Kolník), 06:52 Kubrický (Novák), 26:02 Rybárik (Chylo), 53:45 Románek, 55:50 Haring (Peško, Románek)

 

ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Kolník, Poláček, Bučka, Macháč, Kalafút, Grman, Kopejtko, Vrána - Gálik, Učeň, Pupák, Románek, Peško, Haring, Novák, Holovič, Chylo, Rosa, Kubrický, Rybárik

HC Topoľčany: Hippík - Drahovský, Múčka, Krecháč, Ondruška, Kutňanský, Oravec, Vystavil - Gráčik, Káčer, Havlíček, Kmeč, Chrenko, Dobrý, Bystričan, Mihalik, Tvrdík, Klačanský, Varga, Bosák

 

 

(sd)