Taupe: Nadčasový odtieň pre váš domov

Taupe: Nadčasový odtieň pre váš domov

 Neutrálne farby majú v modernej domácnosti svoje miesto. Skvele sa kombinujú s výraznejšími farbami a vytvárajú spoločne harmonický celok. Biela, béžová alebo šedá sú už známym evergreenom. Čo, ale stále obľúbenejší odtieň taupe? Tento výraz označuje farbu na pomedzí šedej a hnedej. Hodí sa do všetkých interiérov a obľúbená je medzi ženami aj mužmi.

Nadčasovosť a všestrannosť sú najväčšími benefitmi farby taupe. Aby sme dosiahli príjemný interiér, môžeme voliť aj rôzne intenzity tohto odtieňa. Svetlá dokáže aj z malej miestnosti vytvoriť presvetlenú a opticky priestrannejšiu izbu. Tmavší variant naopak vytvorí pocit útulnosti a intimity. Hodí sa napríklad do spálne alebo obývačky. Pokiaľ máte neutrálne jemné farby radi, ale bojíte sa, že budú pôsobiť chladne a neosobne, odporúčajú odborníci kombinovať rôzne štruktúry. Tieto detaily celý interiér pekne prepoja a izba potom bude pôsobiť harmonicky a útulne. Nebojte sa pridať aj drobné akcenty vo výraznejších farbách, ako je napríklad tyrkysová, smaragdovo zelená či fuksiová.

Premýšľate, ako taupe zladiť s vybavením miestnosti? V tomto prípade môžete nechať priestor svojej fantázii. K tejto farbe sa totiž skvele hodí ako drevo, tak aj biely či naopak nábytok v tmavom dekore. Pri doplnkoch sa nebojte kombinácie rôznych materiálov. Skvele vyzerajú sklenené dekorácie, ale oku lahodia aj strieborné alebo mosadzné detaily. Vyhnite sa ale žltým odtieňom, ktoré narúšajú elegantný dojem farby taupe. Tá bude dobre vyzerať nielen na drobných doplnkoch, ale aj na sedacej súprave či posteli. Pristanú jej tiež textilné doplnky, ktoré môžete doplniť aj o kúsky s výraznejšími vzormi a vytvoriť tak zaujímavý kontrast.

Pohovka Richard

Široká pohovka s veľkými vankúšmi ponúka ideálny priestor pre domácu pohodu. Na útulnosti pridáva aj mäkučká poťahová látka s prúžkovanou štruktúrou v odtieni pripomínajúca menčester v taupe odtieni. Priestranná pohovka vytvorí útulný stredobod vašej obývačky. Môže byť umiestnená k stene alebo aj uprostred miestnosti, kde vynikne. Po odobratí vankúšov môže ponúknuť aj dostatočný priestor pre prespanie návštevy. Stojí 899,90 €.


    
Rohová sedacia súprava Salsa
Rohová sedacia súprava Salsa na prvý pohľad zaujme zaoblenými tvarmi a veľkými mäkkými vankúšmi, ktoré zaisťujú pohodlné sedenie. Kompozíciu sedačky je možné prispôsobiť do pravého či ľavého rohu, ale vďaka potiahnutej zadnej časti môže stáť aj v priestore. Každá domácnosť určite ocení úložný priestor a možnosť rozkladu na lôžko pre prípadné prespanie návštev. Súprava je očalúnená mäkkou žinilkovou látkou s vysokou oteruvzdornosťou, ktorej životnosť môžete ešte predĺžiť impregnáciou. Sedačka stojí 699,90 €.


Váza Nell
Váza Nell upúta pozornosť vďaka zaujímavému asymetrickému dizajnu. Hodí sa ako do moderných, tak aj do rustikálnych interiérov. Jej dymový efekt vyzerá veľmi originálne a dodáva jej zaujímavosť. Je dostupná v dvoch farbách – hnedej a zelenej. Táto váza je navyše vyrobená opätovným pretavením recyklovaného skla. Budú v nej skvele vyzerať živé kvety aj suchá väzba. Jej cena je 13,99 €.

Vedeli ste, že…?

v ASKO – NÁBYTOK môžete využiť službu vypožičania dodávky „Požičaj si ma“. Občas sa stane, že nákup je väčší, ako ste očakávali. Možno plánujete sťahovanie a hľadáte dodávku na požičanie. Od toho sme tu pre vás. Nákup nie je podmienkou. Dodávku si môžete zarezervovať hneď na predajni. Jednoducho na vás počká pred predajňou s plnou nádržou pripravená vyjsť. Jedinou podmienkou je, aby ste vlastnili vodičský preukaz skupiny B a môžete vyraziť.

Široký sortiment spoločnosti ASKO - NÁBYTOK môžete nakúpiť aj prostredníctvom e-shopu https://www.asko-nabytok.sk. Okrem klasického servisu poskytuje e-shop aj odborné služby a garantuje doručenie tovaru maximálne do 5 pracovných dní od objednania, pokiaľ nie je u konkrétneho produktu uvedené inak. V prípade, že nebudete so svojou objednávkou spokojní alebo ste sa rozhodli pre iný kúsok, je možné tovar vrátiť aj reklamovať na akejkoľvek predajni ASKO - NÁBYTOK.

Zdroj: asko-nabytok.sk.