Spoznajte rifle, ktoré vám sedia najlepšie

Spoznajte rifle, ktoré vám sedia najlepšie

Rifle sú absolútnou stálicou módneho odvetvia a určite aspoň jedny nájdeme v každom pánskom šatníku. Viete však, ktoré sú pre vás tie na mieru?

Nosíme ich v akejkoľvek sezóne a kombinujeme s rôznymi štýlmi. Kým niektorí si rifle starostlivo vyberajú, u iných zvíťazia hneď tie prvé. Nie každý strih však sadne akejkoľvek postave a upriamiť by sme sa mali práve naň.

Rifle pre odvážlivcov

Pokiaľ chcete, aby vaša postava úplne vynikla, skinny rifle to docielia. Vďaka absolútnemu obopnutiu postavy vyniknú len u tých najštíhlejších. Typické sú svojím ukončením, často totiž siahajú len po členky. Podobné im sú tapered rifle, ktoré sa smerom nadol postupne zužujú a sú o niečo voľnejšie.

Preferované mladými

Slim strih sa teší obľube najmä u mladej generácie. Tieto rifle úzkeho strihu vašu postavu zdôraznia a pritom vás úplne neobtiahnu. Vyznačujú sa najmä nízkym pásom.

Pre každú postavu

Tento rovný strih sa podobá klasickým nohaviciam. Straight rifle s vyšším pásom sú ideálne pre každého. Presne tento typ je vhodné obliecť si takmer na každú príležitosť. Nie je divu, že sú najrozšírenejšie a tešia sa najväčšej výrobe.

Symetrický efekt

Bootcut rifle sú zvonového strihu a výborne poslúžia na schovanie nedostatkov. Pri širokých stehnách alebo lýtkach by ste mali siahnúť práve po tomto type. Vaša postava v nich bude vyzerať symetricky.

Neobmedzenosť pohybu

Voľné rifle s nízkym pásom, akými sú tie relaxed, vám zabezpečia voľnosť pohybu. Po celej dĺžke sú voľné, čo je zárukou absolútneho pohodlia.

Rozhodli ste sa, že si zaobstaráte nové nohavice alebo vám tie staré jednoducho prestali slúžiť? Zjednodušte si nákup tým, že budete vedieť, aký strih je ideálny práve pre vás. Ušetríte tým čas pri skúšaní. A pokiaľ hľadáte univerzálny kúsok, ktorý by ste s danými riflami perfektne zladili, určite siahnite po dizajnových Napapijri mikinách.