Po rozvode nové rande. Takto to zvládnete

Po rozvode nové rande. Takto to zvládnete

Ak patríte do kategórie so statusom „rozvedená“, vybrať sa na prvé rande asi nebude veľmi jednoduché. Zabudli ste, ako to beží, témy na rozhovor vás nenapadajú, ale nechcete byť do smrti sama. Nuž, nezúfajte! My vás dostaneme do formy!
 

  • Prvý dojem

Nezabúdajte, že prvý dojem je dôležitý. Ako sa cítite, tak aj vyzeráte. Preto pred prvou schôdzkou neexperimentujte s make-upom, novým parfumom, či oblečením. Môže sa vám to vypomstiť a budete nervózna. Buďte jednoducho sama sebou a stavte na to, čo máte overené a v čom sa cítite dobre a pohodlne. Je jedno, či ste slobodná alebo rozvedená, stále platí, že pri stylingu na prvé rande je menej viac.
 

  • Výber miesta

Ak nechá partner výber miesta na vás, má to svoje výhody aj nevýhody. Pri prvom rade vás iste napadnú len miesta, kde ste chodili so svojím ex. To by nebol dobrý ťah. Držte sa hesla: nový muž, nové zážitky. Zvoľte miesto na neutrálnej pôde, ktoré sa nespája s vašou minulosťou. Opýtajte sa priateľov, prípadne pozrite si recenzie na internete. Na prvé rande sa vyberte do kina, či divadla, po predstavení bude konverzovanie pri káve či večeri iste jednoduchšie.
 

  • Jedlo, pitie ako si vybrať?

Šalamúnska otázka. Dať si riadny rezeň či iba šalát? V prvom prípade nechcete vyzerať veľmi hladne a v druhom zasa byť za šalátovú kráľovnú, ktorá už na prvý pohľad vyzerá, že drží diétu. Ísť zlatou strednou cestou sa oplatí. Cestoviny či drobné snaky by mohli byť tým pravým. Čo sa týka alkoholu na prvej schôdzke, môžete si pokojne dať, ale nie viac ako jeden pohár vína. Ten vás príjemne uvoľní a dokážete si korigovať svoje správanie.
 

  • Žiadne debaty o bývalom manželovi

Ak začnete hneď nadávať na svojho bývalého manžela a hovoriť o tom, ako vás ten nevďačník opustil, zabudnite na to, že nový objav vás ešte raz niekam zavolá. Takže, ak vám dochádzajú témy, môžete sa pýtať na neho. Jeho prácu, deti, záujmy. Ak však odpovedá úsečne, zmeňte tému a nesnažte sa to ťahať z neho ako z chlpatej deky. O sebe tiež neprezraďte hneď všetko naraz. Informácie o hypotéke, zlom zamestnaní či celulitíde by mali zostať tabu! Hovorte radšej o tom, ako vám deti robia radosť a čo robíte vo voľnom čase.
Na záver sa pripravte na to, že po prvom rande môže nasledovať sklamanie a dotyčný už nezavolá. V tom prípade, mávnite rukou a užívajte si život. Príde iste ďalší a vy už budete viac ostrieľaná. Veľa šťastia!

Autor: Janka Radimáková