PFK  Piešťany  -  Družstevník Topoľníky     8 : 1    ( 4 : 1 )

PFK Piešťany - Družstevník Topoľníky 8 : 1 ( 4 : 1 )

PFK  Piešťany  -  Družstevník Topoľníky     8 : 1    ( 4 : 1 )

 

               Za krásneho slnečného počasia, bolo 392 prítomných divákov svedkami exhibície domáceho PFK. V 4. min. zahrával domáci Karim rohový kop na ktorý si nabehol Vyskoč, jeho hlavičku však dokázali hostia odvrátiť na ďalší roh. Domáci ho zahrali ako cez \"kopirák\", no tentoraz už Vyskoč rozvlnil sieť bezmocného Németha - 1:0. Už o chvíľu po rýchlej kombinácii na poliacej čiare vysunul Chebeň do brejku Šima, ten však z uhla trafil len brankára. Na druhej strane hasil črtajúcu sa šancu hostí Hodulík. V 14. min. to skúšal z hranice 16tky Bretschneider, jeho nepríjemnú strelu vytlačil z pod brvna Németh. Potom však prišli chvíle Charizopulosa, ktorý sa v rozpätí desiatich minút tešil z čistého hattricku. V 18. min. využil prihrávku Koprdu po rýchlom protiútoku - 2:0. V 27. min. zachytil slabú malú domov - 3:0 a o ďalšiu minútu využil pas Moravčíka - 4:0. V 37. min. mohol pridať ďalší gól, ideálnu prihrávku Karima však poslal tesne vedľa. V 43.min. sa opäť vyznamenal Németh, keď najprv zneškodnil nájazd Koprdu, následne vyrazil na roh aj hlavičku Charizopulosa. V poslednej minúte polčasu kopali hostia priamy kop z 25 m a Peciar krásnym \"angličanom\" znížil na 4:1. Druhý polčas domáci nenechali nič na náhodu. V 50. min. akciu na dotyk z vlastnej polovice, po osi Bakita, Koprda, Vyskoč, Šimo, posledne menovaný zasunul do brány - 5:1. O dve minúty vysunul Charizopulos Karima, ten mu loptu vrátil a Niko zavŕšil svoj strelecký koncert štvrtým zásahom - 6:1. Domáci bavili divákov a v 60. min. sa znova tešili, keď strelu agilného Karima brankár s námahou vyrazil, dobiehajúci Šimo mu však nedal žiadnu šancu - 7:1. V 69. min. z priameho kopu len tesne minul bránu Koprda. V 76. min. sa do šance dostávali hostia, výborná obrana PFK na čele so Sailerom však zblokovala pokus Mikuša. Z následného protiútoku sa do šance dostal Karim, toho však Németh fauloval a domáci kopali pokutový kop. K tomu sa postavil domáci brankár Hodulík a na dva krát sa tešil zo svojho prvého gólu v kariére - 8:1. Piešťanci potešili svojim výkonom a výsledkom fanúšikov a venovali pekný darček k narodeninám generálnemu manažérovi Ivanovi Minárčinymu (34) a brankárovi Jurajovi Valovi (28). Rozhodoval Santa.

 

 

Góly :  18. 27. 28. 52. min. Charizopulos, 50. 60. min. Šimo,  4.min. Vyskoč,  78. min. Hodulík   - 45. min. Peciar

 

ŽK  :  77. min. Németh, 78. min. Peciar ( Topoľníky )

 

Zostavy : 

PFK Piešťany  

Hodulík  -  Bretschneider (80. min. Galba), Sailer, Bakita (54. min. Kvasnica), Šimo ( 65.min. Kučera), Charizopulos, Mehdi-Karim,  Vyskoč, Chebeň,  Koprda,  Moravčík          

Tréner  :  Michal Krajčovič

 

Družstevník Topoľníky

Németh  -  Mikuš, Milan, Čambal, Tóth, Lelkes, Farkas, Mandák,  Egri ( 54.min. Habenicht), Peciar,  Rozsa ( 67. min. Keszegh)

Tréner  :  Rastislav Prokop

 

 

 

                                                                                                                   Ing. Jaroslav Valo