OSLÁVTE ZAČIATOK VINÁRSKEJ SEZÓNY OCHUTNÁVKOU BURČIAKU V KARPATSKEJ PERLE

OSLÁVTE ZAČIATOK VINÁRSKEJ SEZÓNY OCHUTNÁVKOU BURČIAKU V KARPATSKEJ PERLE

 Slovensko pomaly víta jeseň, čo znamená, že sa začala aj vinárska sezóna. Práce vo vinohradoch sú v plnom prúde, vôňa dozrievajúceho hrozna predznamenáva čas oberačiek. Všetci návštevníci vinárstva Karpatská Perla sa tak môžu tešiť na ochutnávky burčiaku, ktoré sa v rámci vínnych štvrtkov dajú absolvovať počas celého septembra.

Vína z Malých Karpát patria k tým najlepším, akými sa na Slovensku môžeme pochváliť. Vinárstvo Karpatská Perla sa aj vďaka prírodnému bohatstvu, ktoré mu okolie Karpát ponúka, dostala medzi vinársku elitu. Nenechajte si preto ujsť ochutnávky burčiaku, ktoré pre vás títo skúsení vinári zo Šenkvíc pripravili už každý štvrtok počas celého septembra. Pre tých, ktorí by radi ochutnali okrem burčiaku aj nové vína, je vinárstvo Karpatská Perla otvorené vždy vo štvrtok do 22.00 h.

„Okrem štvrtkových ochutnávok nášho burčiaku všetkých srdečne pozývame aj na špeciálnu vertikálnu degustáciu veltlínov 14. septembra. Degustovať sa bude okrem vinotéky aj v našom novom archíve. Vstup na vertikálnu degustáciu je 7 eur a nie je potrebná žiadna rezervácia, stačí iba prísť v čase od 19.00 do 22.00 priamo do priestorov vinárstva a vychutnať si vône a chute malokarpatského kraja. Tešíme sa na Vás,“ pozývajú majitelia vinárstva, manželia Šebovci. 

Okrem štvrtkových degustácii sa v regióne TIRNAVIA, regióne svetových vín, organizujú aj jesenné zážitkové sobotné vínne tour. Do Karpatskej Perly sa vďaka nim môžete tento rok vydať na výlet priamo z Trnavy, a to v termínoch 21. októbra a 4. novembra 2017. Možnosť rezervácie nájdete na stránke: http://bit.ly/vinnetour2017

Známe vinárstvo Karpatská Perla nadviazalo na storočnú tradíciu výroby vína na Suchom vrchu. Manželia Šebovci pred viac ako 20 rokmi vysadili v tejto oblasti vinohrady, ktoré sú dodnes známe tradičnou veltlínskou zelenou odrodou. Ide o najrozšírenejšiu odrodu v tejto oblasti, no skutočné perly sa rodia práve vo vinohrade Karpatskej Perly.

Vínne štvrtky:

SEPTEMBER
14.9. – burčiak, vertikálna degustácia veltlínov
21.9. – burčiak, degustácia nových vín (bez vstupného)
28.9. – burčiak, degustácia nových vín (bez vstupného)

Cena vertikálnej degustácie veltlínov: 7eur / osoba
Viac informácií na http://bit.ly/BurciakovaSezonaKarpatskaPerla

Nájdete nás aj na Facebooku www.facebook.com/RegionTirnavia a na Instagrame www.instagram.com/regiontirnavia.

Tešíme sa na vás v Regióne Tirnavia!