Novinka Crunchy Mixies

Rozplývať sa nad Mixitom. To bol cieľ Mixiťákov, keď vymýšľali nové Mixies. Tieto cukríky totiž môžete nechať rozplývať na jazyku, kde vás ovocne pohladia a zmiznú, alebo sa do nich môžete zahryznúť, ale potom už nebudete vedieť prestať. Lyofilizované cukríky bez zbytočných sladidiel, aróm a plné prírodných farieb a chutí nájdete ponovom na Mixit.sk.

Mixiťáci nikdy nespia a opäť pripravili niečo nové pre všetkých malých i veľkých maškrtníkov. Ak vám chutia želé cukríky Mixies, tak do novinky Crunchy Mixies sa zamilujete hneď na prvé chrumnutie! (Áno, aj cukríky v podaní Mixit chrumkajú.) Vo vrecúšku nájdete štyri druhy smoothie guličiek z manga, kokosu, višní a jabĺk.

Mixit zobral svoj bestseller - lyofilizované ovocie. Rozomlel ho na jemný prášok a zmixoval s ovocným pyré a kokosovým mliekom. Potom hurá zase lyofilizovať. Vzniklo tak vrecúško plné ovocia, vitamínov a skvelej chuti, ktoré deťom i dospelým dodá energiu a zaženie chuť na sladké. Praktické malé balenie sa vojde do každého batohu i kabelky, kde bude vždy po ruke na ovocné chrumkanie.

Že to bez farbív, cukru a umelej arómy v dnešnej dobe nejde? V Mixit teda určite áno! Všetky veselé guličky Crunchy Mixies sú farbené prírodou a chémiu nevideli ani z rýchlika. Modrým a zeleným pomohla k farbe spirulina a špenát, červeným zase višne a žlté rozžiarila mrkva s citrónom. Mrazom sušené ovocie a ovocné pyré je sladučké samé o sebe, takže sypať do neho ďalší cukor je úplne zbytočné. 

Na Mixit.sk kúpite 20 gramové vrecúško za 2,49 €. Odporúčame ale rovno kúpiť väčšie balenie 12 kusov za 25,69 €. Pretože akonáhle sa do nich raz pustíte, nebude ich ani 12 vrecúšok dosť.

Zloženie: lyofilizované kúsky 100 % (modrý (koncentrované jablčné pyré 55 %, kokosové mlieko 30 %, farbivo: koncentrát zo spiruliny 12 % (trehalóza, maltodextrín, regulátor kyslosti: citrát sodný); prírodná jablčná aróma), červený (koncentrované jablčné pyré 50 %, kokosové mlieko 30 %, višňový prášok 20 %), žltý (bio koncentrované mangové pyré 65 %, bio kokosové mlieko 30 %, bio mrkvové pyré s citrónovou šťavou 5 %), zelený (bio koncentrované mangové pyré 40 %, bio koncentrované jablčné pyré 25 %, bio kokosové mlieko 25 %, bio špenátové pyré s citrónovou šťavou 5 %, bio prášok zo spiruliny 5 %))

Zdroj foto: www.mixit.sk

Súťažná otázka:

Čím sú farbené modré a zelené crunchy mixies?

1) prírodnou spirulinou
2) "šmolkovým" farbivom patentná modrá V
3) neškodným potravinárskym farbivom E133

Prosíme víťazov aby si dôkladne skontrolovali emailovú adresy, kde sme im zaslali voucher.

Vyhrajte 30€ poukážku na nákup produktov na stránke Mixit.sk 

Budeme radi ak našu súťaž budete zdieľať na sociálnych sieťach 😊

Súťaž trvá do: 28.06.2024

Víťazom sa stáva: Darina Tazka, Katarína Hrtúsová, Martin Rafay, Peter Maxian, Petra Becková