Nočné kúpanie, ktoré omladzuje

Nočné kúpanie, ktoré omladzuje

Cez deň alebo v noci? Túto dilemu každý piatok riešia návštevníci Kúpeľov Lúčky. Tamojší AQUA – VITAL Park totiž počas celého leta ponúka v posledný pracovný deň týždňa jedinečnú možnosť kúpania sa pod hviezdami. Nie je azda lepší spôsob ako privítať nový deň, než v termálnom bazéne s liečivými účinkami.

Zabudnite na večierku o 22:00, ktorá dlhé roky neodmysliteľne patrila ku všetkým slovenským kúpeľom. Na Lúčkach sa rozhodli prelomiť ďalšiu bariéru a nočný život chcú pritiahnuť aj do svojich bazénov. Každý piatok až do konca septembra sa v nich záujemcovia budú môcť kúpať do polnoci.

Nechali sme sa inšpirovať želaním našich návštevníkov, ktorí pre pracovné povinnosti počas týždňa nemajú čas prísť k nám okúpať sa. Okrem toho, k letu patrí aj trocha romantiky, tak sme sa rozhodli zabiť dve muchy jednou ranou,“ konštatuje riaditeľka KÚPEĽOV LÚČKY a.s. Anastázia Mičková.

Kúpanie pod holým nebom a pri svetle hviezd je lákadlo pre všetky vekové kategórie. O pohodlie sa nemusia obávať ani tí zimomraví. V rekreačnom a sedacom bazéne si totiž celoročne môžu užívať príjemné teploty 28 - 38°C. „Napriek tomu, že noci v Chočských horách nepatria k najteplejším, na zimu sa určite nebude nikto sťažovať. Okrem nesporných zdravotných účinkov našej vody sa tiež traduje, že kto sa okúpe pri žiari mesiaca, ten omladne,“ dodáva Anastázia Mičková. Či tento zázrak funguje však musí na vlastnej koži každý vyskúšať sám.

 

 Nočná prevádzka v KÚPEĽOCH LÚČKY sa týka nielen vonkajších bazénov, ale aj vitálneho sveta so saunami, Kneippovým kúpeľom a odpočivárňou. Priaznivé účinky sáun sú známe už od nepamäti. Horúci vzduch v saune vyvoláva potenie a vylučovanie škodlivých látok, otvára póry, zlepšuje prekrvenie, zároveň pôsobí upokojujúco a relaxačne. Nuž a nie je nič príjemnejšie ako sa potiť vo dvojici a k tomu v noci.

Pozitívnou správou pre návštevníkov je fakt, že ani neskorý čas sa neodrazil na cene vstupného, ktoré sa v porovnaní s denným režimom nezvýšilo. Nočná romantika na Lúčkach sa jednoducho oplatí.