Naplno bodovalo iba „déčko“ MTJ

Naplno bodovalo iba „déčko“ MTJ

 

Regionálne stolnotenisové súťaže kraja Trnava majú za sebou desiate kolo. V ňom zasiahli z kvarteta družstiev MTJ Piešťany-Moravany nad Váhom do bojov o body iba tri, pretože druholigové „áčko“ voľno. Zo zvyšných kolektívov MTJ sa radovali z víťazstva len hráči „déčka“.
 
V zápase tretej ligy remizovalo „béčko“ MTJ doma s Trsticami 9:9. Z domácich stolných tenistov vyhral Martin Malast spolu s Petrom Orihelom úvodnú štvorhru a ďalšie tri body pridal Malast za svoje víťazstvá nad súpermi v dvojhrách. Filip Zajaček a Ladislav Košút získali v dvojhre po dva body a Peter Orihel okrem už spomínanej víťaznej štvorhry bol raz úspešný aj v dvojhre.
 
V štvrtej lige nestačilo piešťanské „céčko“ na rezervu KST Hlohovec, ktorej podľahli doma 6:12. Z hráčov MTJ uhral Martin Malast 3,5 a Martin Lulovič 2,5 boda. V tej istej súťaži prehralo ZŠK Vrbové doma s Rohožníkom 4:14. Z Vrbovčanov uhral Zdeno Zlatník 2 body, Petr Šácha a Milan Lukačovič po 1.
 
Z plného bodového zisku sa tešili iba hráči MTJ Piešťany-Moravany „D“, ktorí vyhrali v okresnom derby v Trebaticiach šiestej ligy nad domácim OFK 15:3. V celku víťazov sa opäť darilo vozičkárovi Jánovi Koščovi, ktorý uhral, podobne ako Karol Vytykač, plný počet 4,5 boda. Jozef Miklovič a Jaroslav Vetrík prispeli k výhre MTJ tromi bodmi.
 
(na)
 
Foto: Vozičkár Ján Koščo  vyhral v Trebaticiach všetky
zápasy.