Medovinári v Dolnej Krupej pripravili sériu predvianočných podujatí

Medovinári v Dolnej Krupej pripravili sériu predvianočných podujatí

  Známe medovinárstvo Apimed v Dolnej Krupej neďaleko Trnavy organizuje v predvianočnom období niekoľko akcií. Počas adventných nedieľ chystá mikulášsku nádielku pre deti, hudobné vystúpenia aj predvianočné menu.

V tomto roku získalo medovinárstvo Apimed významný titul najlepšej medoviny na svete na súťaži Apimondia. Tento nápoj budú môcť ochutnať návštevníci v adventnom období priamo vo Ville Apimed, ktorú bude počas celého obdobia zdobiť veľký rozsvietený vianočný stromček.

Už počas prvej adventnej nedele sa rodiny s deťmi môžu tešiť na mikulášsku nádielku.
„V areáli Medolandie budeme vítať sv. Mikuláša s anjelom v nedeľu 3. decembra o 16:00 h. Návštevníkov pohostíme kapustnicou, horúcou medovinou, punčom a deti si odnesú milé darčeky,“ hovorí Peter Kudláč z medovinárstva Apimed.

V poslednú predvianočnú nedeľu, 17. decembra, organizuje medovinárstvo podujatie s názvom Čarovná Medolandia.
„Pozývame vás na živú muziku v podaní kapely La Liberta a tradičné vianočné menu v reštaurácii Mária Henrieta,“ dodáva Peter Kudláč. Na akciu je možné sa prihlásiť jednoducho, a to prostredníctvom rezervácie miesta v reštaurácii Mária Henrieta, ktorá sídli v priestoroch medovinárstva.

Návštevníci si počas celého adventného obdobia môžu užiť sviatočnú atmosféru a zastaviť sa na predvianočné menu a teplé nápoje. Horúca medovina, punč, perníkové latte či varená čokoláda nebudú chýbať vo Ville Apimed. Hostia si tiež môžu v medovom obchodíku nakúpiť vianočné sladké darčeky.

Viac informácií o podujatiach nájdete na: https://medolandia.com/aktuality/

Zdroj foto: Apimed

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk, emailom info@trnavatourism.sk alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava. Otváracie hodiny TIC nájdete na http://bit.ly/TuristickeInformacneCentrum

Nájdete nás aj na Facebooku www.facebook.com/RegionTrnava a na Instagrame www.instagram.com/regiontrnava.

Tešíme sa na vás v Regióne Trnava!

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.