Lepší život máte na dosah ruky.  Zmenu dokážete urobiť už za tri dni

Lepší život máte na dosah ruky. Zmenu dokážete urobiť už za tri dni

Každý človek dokáže objaviť svoju silu vo chvíľach, keď ju najviac potrebuje. Nájsť jej zdroj a použiť ju na prekonanie strachov i výziev, ktoré nám život prináša, nemusí byť vôbec zložité. Presvedčte sa o tom už prvý májový víkend v Seneci.

Máte už dlhšiu dobu pocit, že váš život sprevádza chaos a na míle sa vzďaľuje od predstáv, ktoré ste si svojho času vytýčili? Že nemáte dostatok síl vzdorovať tomu, čo vás (pod)vedome trápi? Potom aj pre vás sú určené slová obľúbeného kouča Andyho Winsona. Človeka, ktorý je nielen v našich končinách považovaný za jednotku v osobnostnom rozvoji.

Prečo sú tak vyhľadávané?

Kurzy Andyho Winsona totiž cielia do najtajnejších zákutí ľudských boliestok až neuveriteľne presne. Mnohí ľudia ich tak právom označujú za transformačný začiatok ich nového JA. No čo je najdôležitejšie, to všetko pri zachovaní vlastných postojov. Ako Andy zvykne hovoriť, zmena predsa tkvie v tom, že objavujete nové riešenia, cesty, pochopenia. A obvykle sami v sebe, čo je pre tento proces smerodajné. Niektorí absolvovali jeho tréningy jendorazovo, iní sa ich zúčastňujú pravidelne, každý rok. Zakaždým však môžete zažiť niečo nové. Iné pohľady na vec, iné uvedomenia, rôzne témy, s ktorými sa potom vnútorne konfrontujete. Je to dané tým, že ako ľudia neustále rastieme.

Ten pocit poznáte. No spomínate si naň?

Andy Winson je na základe dlhoročnej praxe presvedčený, že všetci nesieme v sebe dostatok sily na to, aby sme prekonali vlastný strach. „Túto silu môžete pocítiť v okamihoch, keď sa vám niečo podarí, ste šťastní, hrdí, vášniví a odhodlaní zdolať čokoľvek. Viem, že ten pocit ste zažili, aspoň raz, ale spomeňte si, aké to bolo úžasné. Čo sa dialo vo vašom vnútri? Bolo to emotívne a silné, však?“

...a preto, vydajte sa na cestu k splneniu vašich odvážnych snov, keď vás vnútorná energia ženie vpred, dodá vám odvahu alebo pomôže dosiahnuť aj to, čo sa vám zdá aktuálne nedosiahnuteľné.

Čo ak? ...

Slovné spojenie, ktoré má v skutočnosti veľký význam. Veď pravdepodobne s ním sa spája váš najväčší strach. „Čo ak sa mi to nepodarí, čo ak sklamem svoje okolie, nebudem dostatočne dobrý, čo ak prídem o zamestnanie alebo pracovné ponuky. Predpoklady a domnienky, obavy z budúcnosti dokážu neraz skomplikovať život,“ približuje otázky, ktoré nami neraz lomcujú Andy Winson. „O tom, či vás ovládne hnev, bezmocnosť, zlosť, strach, nenávisť alebo naopak budete zažívať pokoj, dôveru, radosť a lásku, rozhodujete len vy sami. Odvahu, sebadôveru, istotu môžete získať zmenou myslenia a tým správnym nastavením. Naučte sa reagovať s chladnou hlavou, nie emotívne, a postupne sa v tom zdokonaľovať,“ dodáva. Skúste svoje „čo ak“ zmeniť na „prečo nie“?

Žiť bez obáv

Nič netrvá večne, na každý problém existuje riešenie, hoci ho momentálne márne hľadáte. „Dôležité je rozprávať so sebou. Je to neraz lepšie, než naučiť sa nový, cudzí jazyk. Tak, ako nás obohatí, keď sa naučíme povedzme angličtinu, pomáha nám neurolingvistické programovanie,“ zdôrazňuje známy expert na osobnostný rozvoj.

„Neurolingvistické programovanie je unikátny nástroj dosahovania excelentných výsledkov vo všetkých oblastiach života. Zvyknem to opísať ako manuál k ľudskému mozgu, k všetkým jeho možnostiam a možno aj skrytým aplikáciám na zvýšenie jeho výkonu, vďaka čomu viete byť v extrémnej energii, doťahovať veci do konca, presvedčiť k výkonom nielen seba, ale aj druhých alebo dosahovať stanovené ciele násobne rýchlejšie,“ vysvetľuje Andy Winson, ktorý je špičkovým odborníkom aj na túto oblasť správania sa k sebe, ale i druhým.

Spoločne sa vieme podporiť

„Plný neopakovateľných a úžasných momentov, silných emócii, sĺz uvoľnenia a odpustenia, ale aj radosti. Množstvo úsmevov a objatí, odvážnych rozhodnutí prekonať svoje strachy a limity. Nové priateľstvá a známosti, vzájomná podpora a motivácia,“ aj týmito spojeniami opisuje vyhľadávaný tréning Objav Svoju Silu Winson. Každoročne ho absolvujú stovky ľudí, ktorí sa neboja priznať slabosť, meditovať, odpustiť si, uzavrieť minulosť, prekonať vlastné obavy, strachy, stanoviť si nové vízie a vykročiť vpred smerom k lepšej budúcnosti. Tréning Objav svoju silu sa uskutoční už 3.-5. mája v Hoteli Senec.