Daryl Dixon hlási návrat a pokračuje v boji so živými mŕtvymi

Daryl Dixon hlási návrat a pokračuje v boji so živými mŕtvymi

Seriálový fenomén The Walking Dead pokračuje príbehom postavy, ktorá sa zrodila až pre televízne spracovanie. Pripravte sa, Daryl Dixon prichádza na naše obrazovky už v apríli. Exkluzívne budete môcť sledovať jeho cestu do ďalekého Francúzska, kde naďalej vzdoruje hrozbe zo strany mŕtvych. Sledujte od 8. apríla od 22:00 na televíznej stanici AMC.

V pôvodnej komiksovej predlohe seriálu The Walking Dead by ste len márne hľadali postavu Daryla Dixona, ale v televíznej verzii sa stal veľmi dôležitou a nepostrádateľnou súčasťou. Až natoľko, že sa po ukončení pôvodného seriálu dočkal vlastnej série.

Daryl Dixon, ktorého bravúrne stvárnil Norman Reedus, je mladším bratom Merla Dixona a zároveň jedným z preživších apokalypsy. Na rozdiel od svojho brata nie je taký tvrdý, ale obaja majú násilnícke sklony. Nie je prekvapujúce, že ich detstvo bolo plné násilia. Daryl je však skvelý stopár a lovec, ktorého kuša nikdy neminie cieľ. Napriek tomu dlho žil v tieni svojho staršieho brata. Po Merlovom zmiznutí sa pridáva k skupine, v ktorej sa stáva pravou rukou vodcu. Daryl sa nakoniec stáva najdlhšie žijúcou postavou seriálu The Walking Dead a jeho samostatný príbeh sa začína formovať v momente, keď opúšťa Spoločenstvo.

Vedený osudom sa Daryl Dixon dostáva k brehom Francúzska, ktoré sa nachádza v troskách, ale vytrvalo vzdoruje hrozbe mŕtvych. Hneď po svojom príchode Daryl nechtiac ohrozí život mladého chlapca s privilegovaným postavením v rámci vznikajúceho náboženského hnutia. Uzavrú spolu dohodu, Daryl chlapcovi pomôže, ak mu na oplátku jeho ľudia pomôžu s návratom do Ameriky. Skôr než sa tak stane, musia sa však vysporiadať s reťazcom násilných udalostí.

Sledujte pokračovanie seriálu o zombie apokalypse, pretože prvá sezóna The Walking Dead: Daryl Dixon vstupuje na obrazovky 8. apríla o 22:00 a televízna stanica AMC bude vysielať nové epizódy každý pondelok.