Jar volá do Bardejovských Kúpeľov

Jar volá do Bardejovských Kúpeľov

Jar je jedným z najobľúbenejších období pre návštevu Bardejovských Kúpeľov, a.s. Počas jari tu nájdete všetky kúpeľné, wellness a relaxačné služby v plnej kvalite, priaznivé počasie  s nástupom slnečných dní, prechádzky v stáročnom parku   a to všetko pri zľavnených cenách. Najlepší čas na oddych je nielen v samotných kúpeľoch, ale aj ich bezprostrednom a širšom okolí. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková. 

 

,,Využite aj vy možnosť  absolvovať atraktívne pobyty pre rodiny s deťmi, dvojice i singles. Jarné slnko, čerstvý vzduch, prechádzky po udržiavaných cestách a chodníkoch, fontány a jazierká, ale aj okolitá príroda s turistickými a singletrackovými trasami, poskytujú dostatok príležitostí na aktívny oddych. Cena zahŕňa ubytovanie, plnú penziu, neobmedzený vstup do Wellness Spa (bazény +sauny) a procedúry podľa počtu nocí. Pre pobyty do 28.marca 2024 sú pre samoplatcov pripravené výrazné zľavy do konca februára vo výške 15%  a v marci 10%. Znížené doplatky potešia aj klientov zdravotných poisťovní, vo februári sa znížili o 25% a v marci o 15%,“ vymenúva T.Šatanková.  

Dodáva, že voľných je ešte zopár miest v čase veľkonočných sviatkov a to v najluxusnejších hoteloch Alexander, Ozón a Astória, o niečo viacej v kúpeľných vilkách. V termíne 28. marca až 3. apríla 2024, pripravili Bardejovské Kúpele Veľkonočný pobyt na 3 až 5 nocí. Dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou, vyjde od 92 eur vo vilkách, až do 99 eur v izbách typu Štandard. Izby typu Superior stoja 106 EUR a Exclusive 114 EUR na osobu a noc. 

 

Atraktívne okolie 

Vo voľnom čase môžete pestovať turistiku, cykloturistiku, môžete si pozrieť skanzeny, múzea, drevené kostolíky, rozhľadne, hrad Zborov. Za dobrým jedlom, pitím a kultúrno spoločenskými aktivitami a výnimočnými zážitkami môžete vyraziť do 5 km vzdialeného Bardejova-mesta UNESCO.  

  

Bardejovské Kúpele sa preslávili svojimi jedinečnými minerálnymi prameňmi. Spolu ich majú až 10 a tie vyvierajú na pomerne malej ploche vo vnútornom kúpeľnom území. Až  8 z nich je zavedených do krytej Kúpeľnej kolonády - jedinej svojho druhu na celom Slovensku, kde sa využívajú na vnútornú balneoterapiu formou pitných kúr. Bardejovská minerálna voda je prírodná-liečivá, slabo až stredne mineralizovaná, hydrogén uhličitanovo-chloridová, sodná, železitá uhličitá, studená, hypotonická, so zvýšeným obsahom kyseliny boritej.  

Rozsah služieb 

Základné liečebné procedúry sú poskytované v špičkovo vybavenom Balneocentre, do ktorého je prístup spojovacími chodbami “v papučkách“ z troch hlavných kúpeľných hotelov - Ozón, Alžbeta a Alexander. Klienti to ocenia hlavne v zime. V sezóne funguje aj vonkajšie kúpalisko. Najatraktívnejším zariadením je Wellness spa v hoteli Ozón s vodným a saunovým svetom. K dispozícii je i najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha,... 

 

Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk,   www.visitbardejov.sk 

 

Zdroj foto: www.hotelalexander.sk, www.kupele-bj.sk, www.visitbardejov.sk