Hokejisti v semifinále!

Hokejisti v semifinále!

Po včerajšej prehre o gól piešťanskí hokejisti dnes mali opäť možnosť rozhodnúť o osude štvrťfinálovej série a postupe do semifinále.

Po bezgólovej prvej tretine sa podobne ako včera ujali vedenia.  V závere druhej tretiny sa presadil Románek. Michaľovčanom však stačilo iba osem sekúnd na vyrovnanie. Autorom gólu bol Chrenko, ktorý odohral minulosezónne play-off práve za Piešťany.

V tretej tretine sa ale hostia opäť dostali do vedenia, prvý gól vo vyraďovacích bojoch strelil Gálik. O čosi viac ako polminúty však Chrenko dokázal opäť vyrovnať stav stretnutia. V poslednej minúte celého zápasu však rozhodol o postupe Piešťan druhým gólom Románek a domácim ostali oči pre plač. 

 

HK Dukla Michalovce - ŠHK 37 Piešťany 2:3 (0:0,1:1,1:2)

Góly: 36:05 Chrenko (Lelkeš), 47:49 Chrenko (Marinčin, Lelkeš) - 35:57 Románek (Magušin, Peško), 47:12 Gálik (F.Novák, Magušin), 59:31 Románek (Prokop, Haring)

 

HK Dukla Michalovce: Borko - Valečko, Hopkovič, Takáč, Škrak, Mucha, Marinčin, Štefan, Tirpák - P.Segľa, Faith, Drotár - M.Segľa, Kmeč, Mach - Lelkeš, Chrenko, Koky - Stríž, Cútt, Kovaľ

ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Kolník, Kalafut, Bučka, Zajac, Magušin, Grman, Poláček, Macháč - Baran, Prokop, Pupák - Románek, Peško, Haring - Gálik, F.Novák, Lušňák - Chylo, Učeň, Rybárik

 

Pieštanskí hokejisti sa v semifinále play-off stretnú s Detvou, ktorá vyradila Bardejov. Domáce zápasy sa hrajú v utorok 8.2. a stredu 9.2. o 18:00. Prípadný piaty zápas v utorok 15.2. o 18:00. Zápasy vonku sa budú hrať v sobotu 12.2., prípadný štvrtý zápas v nedeľu 13.2. taktiež o 18:00.

 

 

(sd)