FK Senica – MFK Košice 2:1

FK Senica – MFK Košice 2:1

Po úvodných 10 minútach drvivého tlaku domácich sa ku strele dostal hosťujúci Škutka, ale obrana domácich odvrátila jeho strelu na roh. V 16. minúte strieľal ten istý hráč, strelu z 20 metrov
umiestnil presne k žrdi: 0:1 pre hostí. Potom prišiel uragán domácich, hostia odolávali až do 38. minúty, keď po osi Masaryk-Krajčík-Babic posledne menovaný vyrovnal na 1:1.
V druhej časti hry boli aktívnejší domáci, čo im prinieslo aj druhý gól. Vsietil ho v skrumáži najlepšie sa orientujúci Diviš-v 52. minúte. Najhoršia v zápase bola 56. minúta, keď po vzájomnej strkanici dostal domáci Križko červenú kartu a hosťujúci Šindlár videl len žltú. V zostávajúcej polhodine sa striedali šance na oboch stranách. Najvýraznejšiu šancu na vyrovnanie mal Bašista-trafil brvno Švengrovej brány.
Domáci si tesné víťazstvo udržali a v zaujímavom zápase si pripísali 3 body.

Góly: 38. Babic, 53. Diviš - 16. Škutka, ŽK: Hovančík, Šinglár, Sekulić, ČK: Križko
Rozhodovali: Fajčík - Hrčka, Poláček, 1636 divákov
FK Senica: Švenger - Krajčík, Brabec, Kountý, Kalabiška - Križko, Babic (58. Wijlaars), Diviš (88. Varadi), Kóňa(C) - Blackburn (70. Frýdek), Masaryk
MFK Košice: Tofilovski - Sekulič, Ostijic (57. Novák), Kuzma (77. Gál-Andrezly), Šinglár(C), Kavka, Viazanko, Karaš, Škutka, Bašista, Hovančík (46. Matič)

Juraj Drahoš