Čo je nové v Bešeňovej?

Čo je nové v Bešeňovej?

Ak cestujete vlakom medzi Ružomberkom a Liptovským Mikulášom, určite ste si všimli zmeny, ktoré sa dejú v areáli Thermal park Bešeňová. Pôvodné skleníky, ktoré boli dlhé roky využívané na pestovanie paradajok boli zrovnané so zemou. Čo bude stáť na ich mieste?

Podľa plánov, ktoré má Thermalpark s pozemkom, by tu mali vyrásť nové vodné atrakcie. Zábavný areál s bazénmi by mal rozšíriť ponuku vyžitia v jednom z najnavštevovanejších vodných parkov na Slovensku. Pri pohľade na panorámu dedinky Bešeňová už v priebehu leta pribudne 35 metrov vysoká tobogánová veža so šiestimi tobogánmi, s celkovou dĺžkou jeden kilometer. Medzi ďalšie zaujímavé plány patrí aj vybudovanie bazéna s umelými vlnami a detský bazén s originálnymi atrakciami. Prvá etapa by mala byť ukončená už počas letnej sezóny 2012.

V súčasnosti je ponuka Thermal parku zameraná predovšetkým na detského návštevníka a na rodinný relax. Na deň detí ponúka okrem sladkého darčeka aj zvýhodnený vstup pre deti od 6 do 18 rokov. Koniec roka sa nesie v znamení školských výletov, na čo reaguje aj ďalšia aktuálna ponuka s názvom Školský výlet- špeciálna cena. Je určená pre všetkých, ktorý chcú na vlastnej koži zažiť adrenalín tobogánov, vodných šmýkačiek, či si oddýchnuť v niektorom so 16 bazénov. Na 27. júna je pripravený Super školský výlet, kedy k zábave a súťažiam pribudnú aj koncerty naživo v podaní Zdenky Prednej, Martina Haricha a Jakuba Petraníka. Naďalej trvajú aj ponuky pre deti do šesť rokov, ktoré môžu (samozrejme v sprievode dospelej osoby) navštíviť areál zadarmo. Ak máte chuť oddýchnuť si na masáži, alebo vo vitálnom svete, určite využijete profesionálnu starostlivosť o Vaše deti v detskom kútiku, ktorý je aj naďalej grátis.

Katarína Matušková